Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Σκύλος και μωρό κοιμούνται μαζί, όμως ένα πρωί η συμπεριφορά τους ήταν παράξενη - Σοκάρει το υλικό από την κάμερα...

Αδιανόητο περιστατικό

17 Σεπτεμβρίου 2021 19:11
Σκύλος και μωρό κοιμούνται μαζί, όμως ένα πρωί η συμπεριφορά τους ήταν παράξενη - Σοκάρει το υλικό από την κάμερα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκύλος της οικογένειας ήθελε να κοιμάται κοντά στο μωρό κάθε βράδυ. Όμως, κάθε πρωί που ξυπνούσαν μαζί, η συμπεριφορά τους ήταν κάπως παράξενη. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να εγκαταστήσουν μια κάμερα παρακολούθησης για να καταγράψουν τις νυχτερινές περιπέτειες σκύλου και μωρού.

Όταν όμως είδαν το υλικό, το θέαμα ήταν εντελώς απρόσμενο. Έχετε περιέργεια να δείτε το βίντεο; Τότε ρίξτε μια γρήγορη ματιά. Ενώ, κάποιοι έβαλαν ένα σκύλο μέσα στο γραφείο κηδειών και άρχισαν να βιντεοσκοπούν. Ο λόγος; Μας έκανε να δακρύσουμε...

Σπαρακτικό βίντεο: Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της - Κλαίει πάνω από τον λάκκο που έσκαψε (Video)

Συντετριμμένη είναι μία σκυλίτσα που έχασε τα μικρά της εξαιτίας επιπλοκών κατά τη διάρκεια της γέννας και το τελευταίο πράγμα που μπόρεσε να κάνει για τα κουταβάκια της ήταν να σκάψει τον τάφο τους. Επίσης, μια κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σούτζο, στην κινεζική επαρχία του Άνχουι, όταν το θηλυκό σκυλάκι γέννησε νεκρά δύο κουταβάκια και ξέσπασε σε θρήνους.

Στο σπαρακτικό βίντεο, φαίνεται να κρατά στο στόμα της το ένα από τα δύο μικρά της και ο ιδιοκτήτης της να προσπαθεί να το τραβήξει, ωστόσο η μητέρα θρηνεί και δεν μπορεί να το αποχωριστεί.

Όπως αποκαλύπτει το αφεντικό της κ. Κιν, το θηλυκό σκυλάκι έσκαψε έναν ρηχό λάκκο στο έδαφος και τοποθέτησε τα μωρά της μέσα σε αυτόν. Δεν έφυγε όμως στιγμή από δίπλα τους, καθώς φανερά λυπημένη έκλαιγε και έγλειφε τα νεκρά σώματά τους.

Ο ιδιοκτήτης της δεν έλειψε από το πλευρό του κατοικιδίου του καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να το φροντίσει και να το παρηγορήσει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share