Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ακομπλεξάριστος ο Νίκος Κουρής: Χορεύει τσιφτετέλι σε πλατό εκπομπής

Δείτε το βίντεο

17 Σεπτεμβρίου 2021 16:55
Ακομπλεξάριστος ο Νίκος Κουρής: Χορεύει τσιφτετέλι σε πλατό εκπομπής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Κουρής που παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι «Δες & Βρες» στην ΕΡΤ1, θέλησε να μοιραστεί στο instagram ένα στιγμιότυπο από τα διαλείμματα των γυρισμάτων.

Ο γνωστός ηθοποιός που είχε αναλάβει και χρέη παρουσιαστή, κοινοποίησε ένα βίντεο όπου φαίνεται να χορεύει με κέφι τσιφτετέλι το γνωστό τραγούδι «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» της Λένας Ζευγαρά, σχολιάζοντας «Αφιερωμένο», με tags τον Νίκο Μουτσινά και τον σκηνοθέτη του στο θέατρο, Νικορέστη Χανιωτάκη. Δείτε και το Καυτό τσιφτετέλι σε πανηγύρι από δύο καλλονές.

Δείτε το βίντεο

Κορίτσαρος σκέτη «κόλαση»: Το τσιφτετέλι Ελληνίδας δημοσιογράφου στον Σπύρο Παπαδόπουλο με τις 1.462.097 προβολές

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε εμφανιστεί η δημοσιογράφος, Αναστασία Δρακά και ανέβασε τη θερμοκρασία όταν είχε σηκωθεί να χορέψει -σε ρυθμούς τσιφτετελιού- το «Μία είναι η ουσία» που ερμήνευε η Γλυκερία.

Η πανέμορφη κοπέλα χόρεψε στους ρυθμούς του "μια είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία" και γκρέμισε το διαδίκτυο! Επίσης, αυτό το τσιφτετέλι, γνωστής Ελληνίδας, έκανε το ανδρικό κοινό να ζητά "Βοήθεια"! Το βίντεο έχει "ξετρελάνει" όλο το Youtube!

Δείτε το καυτό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκα τρελαίνει με τον χορό της όλο το… Youtube!

"Σαρώνει" στο Youtube με πάνω από 639.693 προβολές το καυτό βίντεο με τσιφτεντέλι.

Τα έσπασε όλα η Αναστασία Δρακά, η οποία στο παρελθόν είχε χορέψει ένα τέλειο τσιφτετέλι στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά“, όπως και της Κατερίνας Στικούδη.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αναστασία Δρακά ανέβηκε μέχρι και στο τραπέζι, ενώ μάλιστα καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Ψηλού - «Κόκαλο» ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (Video)

Το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Ψηλού άφησε «κόκαλο» τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! Το 2017 η Μαρία Ψηλού μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, όταν κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας για το 2017. Η Σταρ Ελλάς 2017 ήταν καλεσμένη στο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Η Μαρία Ψηλού έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην εκπομπή, ωστόσο ο χορός της ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά και όχι άδικα.

Το τσιφτετέλι με το κόκκινο φόρεμα της, κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και με βεβαιότητα την συγκαταλέγει στις πιο εντυπωσιακές στιγμές που έχουμε δει σε εορταστικά επεισόδια της εκπομπής. Επίσης, ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; H εντυπωσιακή τραγουδίστρια πριν λίγα χρόνια "άναψε φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Δείτε το καυτό τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share