Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παίρνει μόνο 1 λεπτό: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις, αν βρεθεί κάποιο φίδι στον δρόμο σου

Μεγάλη προσοχή!

17 Σεπτεμβρίου 2021 13:15
Παίρνει μόνο 1 λεπτό: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις, αν βρεθεί κάποιο φίδι στον δρόμο σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι μεγάλο λάθος να τρέξεις και να φύγεις ή να αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι και να τσιρίζεις.

Αν βρεθείς αντιμέτωπος με ένα φίδι, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και να μην κάνεις απότομες κινήσεις. Αν μπορείς μην βγάλεις ούτε φωνή αλλά ανέπνεε κανονικά.

Με πολύ αργές και φυσιολογικές κινήσεις, προσπάθησε να φύγεις μακριά αλλά μην πλησιάσεις ούτε να πετάξεις αντικείμενα στα φίδια..

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Αράζει χαμογελαστός σε κλουβί με τεράστια φίδια! Στην συνέχεια συμβαίνει αυτό που φοβάται (video)

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φίδι γεννάει τα μικρά του: Ένα θέαμα που θα σας ανατριχιάσει!

Έχετε ξαναδεί την γέννηση μικρών φιδιών στον αμνιακό σάκο; Ένα βίντεο στο οποίο αξίζει να ρίξετε μια ματιά, εκτός αν φοβάστε τα φίδια!

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

Είδαν ένα τεράστιο φίδι στο δρόμο και έβγαλαν αμέσως την κάμερα. Μόλις πρόσεξαν τι έχει στο στόμα του, πάγωσαν!

Ο Christopher Reynolds και η γυναίκα του, Νina, κατέγραψαν κάτι στην κάμερα που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Το βίντεο δείχνει ένα μεγάλο μαύρο φίδι την ώρα που καταβροχθίζει το γεύμα του, το οποίο είναι ένα άλλο φίδι.

Ωστόσο, το ζευγάρι γρήγορα συνειδητοποίησε μία σοκαριστική λεπτομέρεια. Καθώς η λεία του προεξείχε από το στόμα του, το ζευγάρι είδε πως ήταν ακόμα ζωντανό.

‘Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε φύγει από το σπίτι της μητέρας μου όταν είδαμε ένα φίδι. Σκέφτηκα να γυρίσω για να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Η Nina μου είπε να βγάλω και βίντεο και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα.’

Ενώ στην αρχή φαίνεται ένα μικρό κομμάτι του φιδιού να προεξέχει από το στόμα, σύντομα γίνεται ξεκάθαρο πως το γεύμα του είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαινόταν αρχικά.

Επειδή ένιωσε απειλημένο, το φίδι αποφάσισε να αφήσει το γεύμα του και να φύγει. Το άλλο φίδι είναι ζαλισμένο ενώ δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι.

Άνδρας παντρεύτηκε κόμπρα επειδή τη θεωρεί μετενσάρκωση της νεκρής συντρόφου του

Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς πολλές παράξενες ειδήσεις και αυτή σίγουρα είναι από τις κορυφαίες που είδαμε ποτέ.

Ένας νεαρός από την Ταϊλάνδη πριν από πέντε χρόνια «έχασε» τη σύντροφό του. Ωστόσο η ζωή του επιφύλαξε μια παράξενη έκπληξη, καθώς βρήκε σε μία… κόμπρα παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά της νεκρής φίλης του.

Ο Ταϊλανδός πίστεψε πως είναι η μετενσάρκωσή της και έτσι αποφάσισε να ξοδεύει όλο το χρόνο του μαζί του. Μαζί βλέπουν τηλεόραση, κάνουν ταξίδια και το... κερασάκι στην τούρτα ήταν ο γάμος τους!

«Αυτός ο τύπος πιστεύει ότι η φίλη του ξαναγεννήθηκε ως αυτή η λευκή κόμπρα», δήλωσε ο Βοράναν Σαρασαλίν από το Καντσαναμπούρι της Ταϊλάνδης.

«Παρατήρησε το φίδι και είδε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη γυναίκα που κάποτε αγαπούσε. Είναι πολύ ικανοποιημένος που περνάει χρόνο, επικοινωνεί και να παίζει με το φίδι. Το φροντίζει προσεκτικά λόγω του γεγονότος ότι πιστεύει πως έγινε η σύντροφός του.»

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share