Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Έγκυος γυναίκα προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί από τον άντρα της! (video)

Κόβει την ανάσα!

17 Σεπτεμβρίου 2021 09:26
Βίντεο σοκ: Έγκυος γυναίκα προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί από τον άντρα της! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει μία έγκυο γυναίκα στη Βραζιλία να επιχειρεί να πηδήξει από το παράθυρο στον δεύτερο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι της στη Βραζιλία για να γλιτώσει από τον σύζυγό της, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά.

Την πρώτη φορά που η 35χρονη Μαρία Χοσέ βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, ο 32χρονος σύζυγός της Βίτορ Μπατίστα την τραβάει μέσα στο διαμέρισμα, όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψαν γείτονες στο Ντούκε ντε Κάξιας του Ρίο ντε Τζανέιρο και αναδημοσιεύει η Daily Mail. Στη συνέχεια η γυναίκα ξαναβγαίνει στο παράθυρο και φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω τη στιγμή που ο Μπατίστα είναι από πάνω της και την απειλεί.

Για καλή τύχη της Μαρία Χοσέ, γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ο Μπατίστα συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκε επειδή βρήκε ένα σημείωμα που είχε γράψει η σύζυγός του, με το οποίο ζητούσε βοήθεια.

Η Μαρία δήλωσε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ ότι ο Μπατίστα, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια την χτυπούσε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ότι απειλούσε εκείνη και τον 4 ετών γιο της. «Ήταν κτητικός και ζηλιάρης. Δεν με άφηνε ούτε στον δρόμο να βγω και έχασα τη δουλειά μου» συγκλονίζει η γυναίκα.

«Αν οι γείτονες δεν είχαν καλέσει την αστυνομία, το θύμα θα μπορούσε να ήταν νεκρό» δήλωσε η αστυνομικός Φερνάντα Φερνάντες.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share