Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Αυτός o άνδρας έχασε 200 ολόκληρα κιλά! Δείτε πως είναι σήμερα…

Απίστευτη μεταμόρφωση

17 Σεπτεμβρίου 2021 09:22
Αυτός o άνδρας έχασε 200 ολόκληρα κιλά! Δείτε πως είναι σήμερα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ronnie Brower πριν από 2 χρόνια ζύγιζε 306 κιλά και ήταν άνεργος, αφού δεν μπορούσε καν να βγει από το σπίτι.

Ένας γιατρός του είπε πως δεν θα μπορέσει να ζήσει μετά τα 35 αν δεν έκανε δραστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής του.

Κι έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να γίνει άλλος άνθρωπος! Πως είναι σήμερα;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θαύμα ζωής: Με αυτή την απλή δίαιτα έχασε 65 κιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν είναι μονάχα μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, αλλά και μια γυναίκα με τη δική της, ξεχωριστή γοητεία, έχοντας αλλάξει όλα της τη ζωή από την εποχή, που είχε παραπανίσια κιλά, αποφασίζοντας στο τέλος μια σκληρή δίαιτα.

Η ίδια έχει χάσει 65 ολόκληρα κιλά, αν κι έχει παραδεχθεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» πως «δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα. Όχι ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Θα μιλήσω για το πώς εγώ είχα αντίληψη. Δεν ένιωθα καλά εγώ καθόλου με τον εαυτό μου και αυτό που συνέβαινε. Στη συνέχεια κατάλαβα πως αυτό το πράγμα κρύβει πάρα πολλά, άλλα πιο υπόγεια προβληματάκια που είχα να αντιμετωπίσω. Δε με στοιχειώνει, όχι. Θεωρώ πως είναι μια διαδρομή.

Ακόμη και για την παχυσαρκία έχω να πω πως ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις και να αρέσεις και να το εισπράττεις. Εμένα αυτό ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα. Το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι επίσης πολύ χρήσιμο. Οπότε αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά. Γιατί αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πειθαρχεία ακόμη κι αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη».

Πώς έχασε 65 κιλά η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η ίδια είχε μιλήσει ξανά ια την τεράστια αλλαγή στο σώμα και τη ζωή της, καθώς, όπως αποκαλύπτει, για πρώτη φορά βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει» περί εγκυμοσύνης.

«Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου όπως "ή ζεις ή δεν ζεις!" Και ήταν μεγάλη αλήθεια αυτό, καθώς πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε ακόμη πιο συνειδητοποιημένα: «Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη».

Η ίδια πλέον αγαπά την ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού της και όπως λέει, προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share