Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό (Video)

Φωτιά!

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:38
Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Όλα έξω: Η απόλυτη θεά της πίστας τα έδειξε χορεύοντας το πιο «καυτό» τσιφτετέλι

Το τσιφτετέλι είναι κάτι το αισθησιακό και το μυαλό θα μπορούσε αυτόματα να πάει σε μια απόλυτη θεά της πίστας, η οποία προχώρησε σε έναν απίθανο χορό, όπου βγήκαν… όλα έξω.

Η Πάολα είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα, με τη θυληκότητά της να είναι αναμφισβήτητη και την παρουσία της να μην περνά ποτέ απαρατήρητη, ειδικά όταν βγαίνει να τραγουδήσει και να… προκαλέσει τις αισθήσεις με τον «καυτό» χορό της, όπως έκανε και διάσημη γυναίκα από ριάλιτι.

Αυτό είχε κάνει και σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούσε, με το κοινό να τρελαίνεται με το λίκνισμά της και να την αποθεώνει, σε μια από τις στιγμές, που χαρακτηρίζουν την «φωτιά», την οποία πάντα φροντίζει η τραγουδίστρια να μεταδίδει.

Δείτε το βίντεο:

Αλληθωρίσαμε: Ανέβηκε στην πίστα και "γκρέμισε" το μαγαζί με το κολασμένο τσιφτετέλι της

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μας άφησε... άφωνους με το καυτό της τσιφτετέλι. Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που φρόντισε για ακόμη μια φορά να "τρελάνει" τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανιζόταν, με ένα μοναδικό χορό.

Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δε θα την χορτάσουμε ποτέ. Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει "φωτιά" στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το... θαύμα της.

Δείτε την Πάολα να χορεύει:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share