Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προκάλεσε σεισμό...το αισθησιακό τσιφτετέλι της Αναστασίας Δρακά

Απολαύστε την!

14 Σεπτεμβρίου 2021 11:09
Προκάλεσε σεισμό...το αισθησιακό τσιφτετέλι της Αναστασίας Δρακά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Σαρώνει" στο Youtube με πάνω από 639.693 προβολές το καυτό βίντεο με τσιφτετέλι.

Τα έσπασε όλα η Αναστασία Δρακά, η οποία στο παρελθόν είχε χορέψει ένα τέλειο τσιφτετέλι στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά“, όπως και της Κατερίνας Στικούδη.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αναστασία Δρακά ανέβηκε μέχρι και στο τραπέζι, ενώ μάλιστα καταχειροκροτήθηκε.

«Χέλι» η Στικούδη: Το αισθησιακό της τσιφτετέλι που «αγγίζει» τις 1.000.000 προβολές στο youtube

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συλλεκτικό βίντεο με τον εκρηκτικό χορό της Κατερίνας Στικούδη στην εκπομπή "Στην υγειά μας" από την εποχή που προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ!

Η τραγουδίστρια, που ήταν μοντέλο ακόμα τότε, βρέθηκε καλεσμένη στην αντίστοιχη εκπομπή που παρουσίαζε ο ηθοποιός στην κρατική τηλεόραση, που με το «καυτό» της τσιφτετέλι, κατάφερε μέχρι και την Γλυκερία να σπάει πιάτα για χάρη της.

Το απόλυτο θηλυκό των 90s "κολάζει" με το αισθησιακό τσιφτετέλι της!

Ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; H εντυπωσιακή τραγουδίστρια πριν λίγα χρόνια "άναψε φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό, αλλά μόλις τη δείτε, δε γίνεται να μην την θυμηθείτε.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Αποστολίδης, η Σαμπρίνα αποφάσισε να μας θυμίσει κάτι από τα παλιά και να μας χαρίσει ένα μοναδικό τσιφτετέλι. Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα. Εκτός από τη Σαμπρίνα, δείτε εδώ το τρομερό τσιφτετέλι μιας γιαγιάς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τσιφτετέλι "κόλαση": Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό

Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share