Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αστυνομικός προσκεκλημένος σε γάμο, χόρεψε με την ψυχή του ζεϊμπέκικο, στο αναπηρικό του αμαξίδιο

Έκλεψε την παράσταση!

13 Σεπτεμβρίου 2021 08:57
Αστυνομικός προσκεκλημένος σε γάμο, χόρεψε με την ψυχή του ζεϊμπέκικο, στο αναπηρικό του αμαξίδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμμετείχε ως Αστυνομικός σε καταδίωξη, που είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ωστόσο η στάση ζωής του, είναι δύναμη για όσους τον γνωρίζουν

Προσκεκλημένος σε γάμο, μπροστά στους υπόλοιπους καλεσμένους και το νεόνυμφο ζευγάρι χόρεψε ζεϊμπέκικο. Αντρικό, βαρύ με τις κινήσεις του σταθερές μέσα από την ψυχή του και ο Στράτος απέσπασε το χειροκρότημα γιατί το σώμα του ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, παραβρέθηκε και τραγούδησε στο γάμο του ζευγαριού, στη συνέχεια κοινοποίησε βιντεοληπτικό υλικό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως σχολίασε ο δημοφιλής τραγουδιστής, «Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος.. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικος που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε.. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί.. Μπορεί όμως η ψυχή του.. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο.Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζειμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!»

Πηγή: nantiareport.gr

Το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο του Κρατερού Κατσούλη που ανατρίχιασε την Κατερίνα Καραβάτου - Έχει 37.223 προβολές

Ζεϊμπέκικο: "Aνακαλύψαμε" ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Στην Υγειά Μας", όπου φαίνεται ο Κρατερός Κατσούλης σε ένα εορταστικό επεισόδιο να χορεύει μια βαριά... ζεϊμπεκιά! Η εκπομπή είναι από παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2010.

Ο Κρατερός με αργά και βαριά βήματα χόρεψε και ανατρίχιασε όλο το πλατό της εκπομπής, και ειδικά τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τον κοιτούσε συνεχώς -δείτε εδώ τι είχε πει το ζευγάρι για τις φήμες χωρισμού-. Πάντως, ο ηθοποιός - παρουσιαστής θα μπορούσε να είναι και χορευτής, αφού έχει άπταιστες ικανότητες.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share