Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Σείστηκε η Γή"! Το βαρύ ζεϊμπέκικο του πατέρα του Παντελίδη χορεύοντας το "Κλάματα" του Παντελή (video)

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

11 Σεπτεμβρίου 2021 10:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παντελής Παντελίδης αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος καλλιτέχνης και παρά τον ξαφνικό χαμό του που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα η παρακαταθήκη που άφησε σε τραγούδια είναι τεράστια. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε μια αδυναμία στα ζεϊμπέκικα γι’ αυτό και η δισκογραφία του περιλαμβάνει πολλά.

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη ήταν το “κλάματα” που κυκλοφόρησε το 2013 κι απ’ ότι φαίνεται εκτός από τον ίδιο, αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει και ο πατέρας του, Σταύρος.

Όταν εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ο πατέρας του τον επισκέφθηκε και δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να αφιερώσει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στον αγαπημένο του γιο. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο τραγουδιστής τον καμαρώνει και αναφωνεί “γειά σου πατέρα”. Μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο δεν χωράει αμφιβολία από που πήρε το ταλέντο του στο χορό ο Παντελής Παντελίδης. Την ίδια στιγμή ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρο από τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος όπου έχασε την ζωή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Πανικός" με το... απρόσμενο ζεϊμπέκικο της ηθοποιού που καθήλωσε τους πάντες

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικά αντρικός χορός; Μέγα λάθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "Μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... "έκοψε" το γέλιο! Εκτός από την ηθοποιό, δείτε εδώ μια τραγουδίστρια που χόρεψε εξίσου ένα τρομερό ζεϊμπέκικο.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share