Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει... Δείτε τι συνέβη! (Video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

9 Σεπτεμβρίου 2021 11:23
Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει... Δείτε τι συνέβη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε ένα φίδι μπορεί να χωρέσει ένα ολόκληρος κροκόδειλος. Και όμως, έπεσε θύμα ενός πεινασμένου φιδιού, που δεν λογάριασε τίποτα και τον κατασπάραξε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την μάχη που ακολουθεί και θα σοκαριστείτε!

Δείτε επίσης: Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

Η μάχη εκτυλίχθηκε στη λίμνη Μοντάρα του όρους Ίσα στην Αυστραλία. Διήρκεσε πέντε ώρες με κροκόδειλο και φίδι να μάχονται για την επιβίωση τους και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... Το φίδι ήταν βέβαια πύθωνας, και τυλίχτηκε γύρω από το θύμα του.

Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει... Δείτε τι συνέβη

Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει... Δείτε τι συνέβη

Τόσο γρήγορα το τεράστιο φίδι κατάπιε τον κροκόδειλο, αφού τον χώνεψε μέσα σε 15 λεπτά, παρά την πολύωρη μάχη!

Κάτοικοι χωριού σκότωσαν πύθωνα 6 μέτρων και τον τηγάνισαν για να τον φάνε!

Φίδι: Ένας τεράστιος θηλυκός πύθωνας 6 μέτρων και ένας μικροσκοπικός αρσενικός σκοτώθηκαν από πεινασμένους χωρικούς, οι οποίοι έκοψαν τα ερπετά για να τα τηγανίσουν και να τα φάνε.

Οι ντόπιοι στο Μαλαισιανό νησί Βόρνεο βρήκαν τα φίδια μέσα σε ένα δέντρο, την ώρα που βγήκαν για κυνήγι. Καθώς περνούσε, η ομάδα άκουσε περίεργους θορύβους που προέρχονταν από το ξερό κούτσουρο. Παράλληλα δείτε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που σας τσιμπήσει φίδι.

Φίδι

Χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο έκοψαν το δέντρο και ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τα ερπετά – τα οποία θεωρούνται λιχουδιά στην απομακρυσμένη περιοχή Sarawak.

Αρκετοί άνδρες έσυραν τα ζώα έξω πριν τα πυροβολήσουν και τα μεταφέρουν σε ένα φορτηγό. Αργότερα τα μοιράστηκαν με τους πεινασμένους πολίτες. Σύμφωνα με το τοπικό έθιμο, ο πύθωνας ψήνεται πάνω σε μια φωτιά ή τηγανίζεται σε ένα τηγάνι και συνοδεύεται με ρύζι και λαχανικά.

Μαλαισία Φίδι

Ο 60χρονος Τinsung Ujan που βρήκε τα ερπετά, δήλωσε ότι οι χωρικοί στην πόλη Bintulu κοντά στον ποταμό Kelawit θα απολαύσουν το κρέας τους για μέρες. Είπε: “Κοίταξα στην τρύπα του ξύλου και με έκπληξη είδα το μεγάλο θηλυκό να ζευγαρώνει με ένα μικρότερο αρσενικό φίδι.”

Φίδι Μαλαισία

“Έπρεπε να χωρίσουμε το ξύλο για να τα φτάσουμε και ήταν δύσκολο να αφαιρέσουμε τα φίδια λόγω του μεγέθους και της θέσης τους. Ήταν κολλημένα μαζί.”

Πύθωνας Μαλαισία

“Ήμουν επίσης έκπληκτος γιατί δεν είχα δει ποτέ πριν φίδια να ζευγαρώνουν και ποτέ δεν είχα δει τεράστιο πύθωνα που είχε μήκος πάνω από πέντε μέτρα. Ο αρσενικός πύθωνας ήταν αρκετά μικρός.”

Φίδι και πύθωνας

“Είπα να πυροβολήσω τα δύο ερπετά γιατί για την κοινότητά μας είναι ένα εξωτικό πιάτο και είναι επίσης το αγαπημένο μας.”

Πύθωνας Μαλαισία

Ο Tinsung είπε πως όταν επέστρεψε στην πόλη με τους πύθωνες στο πίσω μέρος του φορτηγού του, οι κάτοικοι τον χαιρέτησαν με χαμόγελο.

Πύθωνας χωριό

“Το κρέας του φιδιού χωρίστηκε στη συνέχεια και διανεμήθηκε στους χωρικούς και στους αγρότες της περιοχής.”

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share