Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Τρόμος σε σούπερ μάρκετ: Τεράστιος πύθωνας πετάχτηκε από ράφι με μπαχαρικά! (Video)

Έτρεχαν πανικόβλητοι οι πελάτες

25 Αυγούστου 2021 09:18
Τρόμος σε σούπερ μάρκετ: Τεράστιος πύθωνας πετάχτηκε από ράφι με μπαχαρικά! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Helaina Alati από την Αυστραλία σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό – αν όχι για πάντα – την τελευταία της επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ. Στο ράφι με τα μπαχαρικά, δίπλα στα μπουκαλάκια με την πάπρικα και το σκόρδο, αντίκρισε έναν πύθωνα μήκους τριών μέτρων. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μιας γυναίκας που κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το κατοικίδιο φίδι της ώσπου έμαθε τη φρικτή αλήθεια!

Το περιστατικό, σύμφωνα με το BBC, σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στα βορειοδυτικά περίχωρα του Σίδνεϊ. Η 25χρονη κοπέλα ήταν σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Woolworths, όταν ξαφνικά είδε το πελώριο φίδι να ξεπροβάλλει μέσα από το ράφι με τα μπαχαρικά.

Το εν λόγω σούπερ μάρκετ – όπως αναφέρει το δημοσίευμα του BBC – βρίσκεται στο άκρο μιας μεγάλης έκτασης με αρκετά πυκνή βλάστηση. Tο τελευταίο όμως πράγμα που περίμενε η νεαρή κοπέλα είναι ότι θα έβλεπε έναν πύθωνα μήκους τριών μέτρων να την κοιτάζει μέσα από τα μπουκαλάκια με την πάπρικα, το σκόρδο και το πιπέρι.

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς για το ερπετό, η 25χρονη κοπέλα είναι διασώστρια άγριας ζωής και άκρως εξοικειωμένη με τα φίδια. «Όταν γύρισα το κεφάλι μου απείχε περίπου 20 εκατοστά από το πρόσωπό μου και με κοιτούσε», είπε η Helaina Alati. Στην αρχή – όπως ήταν αναμενόμενο – σάστισε, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της.

Σχεδόν αμέσως κατάλαβε ότι δεν είναι δηλητηριώδες και ότι ουσιαστικά χρειαζόταν τη βοήθειά της, αφού είχε παγιδευτεί στο κατάστημα. Αφού τράβηξε τον πύθωνα σε βίντεο, ειδοποίησε το προσωπικό του σούπερ μάρκετ και προσφέρθηκε να τους βοηθήσει να βγάλουν έξω το φίδι.

Στη συνέχεια η Helaina Alati επέστρεψε πήγε στο σπίτι της για να πάρει μια ειδική τσάντα για μεταφορά φιδιών και μετά επέστρεψε στο σούπερ μάρκετ. Τότε άγγιξε απαλά τον πύθωνα στην ουρά και εκείνος μπήκε πρόθυμα στην τσάντα. Λίγο αργότερα, η σωτήρας του φιδιού τον ελευθέρωνε σε μια περιοχή μακριά από σπίτια, στο φυσικό του περιβάλλον.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share