Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα πάντα καμένα στη Βαρυμπόμπη εκτός από το Tatoi Club! Το βίντεο που προκαλεί ερωτηματικά

Τα σχόλια δικά σας!

8 Αυγούστου 2021 08:59
Τα πάντα καμένα στη Βαρυμπόμπη εκτός από το Tatoi Club! Το βίντεο που προκαλεί ερωτηματικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο που προκαλεί ερωτηματικά ανέβασε ένα χρήστης τους youtube και το οποίο αφορά την τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Συγκεκριμένα ενώ τα πάντα σχεδόν έχουν καεί στην περιοχή, ακόμη και το βασιλικά κτήματα στο Τατόι, το ΤΑΤΟΪ Club και ο περιβάλλον χώρος δεν έχει υποστεί την παραμικρή καταστροφή! Λες και η φωτιά… πήδηξε από πάνω του και το προσπέρασε!

«Πραγματικά σε αυτό το απίστευτο ρεπορτάζ φαίνεται ότι το Tatoi Club ήταν πολύ τυχερό και δεν το ακούμπησε καθόλου η φωτιά», σχολίασε ειρωνικά ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο.

Οπως θα δείτε κι εσείς τραβάει με την κάμερα του κινητού του μια μεγάλη ευθεία στη Βαρυμπόμπη το οποίο είναι ολο καμένο. Όταν όμως περνάει από το TAΤΟΪ Club, τα πάντα είναι στην εντέλεια λες και δεν υπήρξε ποτέ φωτιά!

«Υπάρχουν μάγοι, υπάρχει ο Κόπερφιλντ. Όλα καμένα εκτός από το TAΤΟΪ Club στο οποίο δεν έχει καεί ούτε πευκοβελόνα! Τα συμπεράσματα δικά σας», λέει μεταξύ άλλων με αρκετή δόση χιούμορ ο εν λόγω άνδρας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση.

Δείτε στο Athensmagazine.gr το σχετικό βίντεο:

Ελευθερία Σπυράκη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που δέχτηκε επίθεση στη Βαρυμπόμπη; Ποια η ηλικία της και η καταγωγή της;

Ελευθερία Σπυράκη: Η νεαρή δημοσιογράφος και του συνεργείο του OPEN δέχθηκαν επίθεση ενώ βρίσκονταν σε απευθείας σύνδεση!

Οι δημοσιογράφοι και το συνεργείο του σταθμού, βρέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) στη Βαρυμπόμπη και κάλυπταν το ρεπορτάζ της ανεξέλεγκτης φωτιάς και ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε για τα όσα έζησε, δείχνοντας διάθεση να μην δοθεί συνέχεια στο όλο σκηνικό.

Αυτό που τόνισε, κλείνοντας την αναφορά της στην επίθεση που δέχθηκε, ήταν πως «Κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου».

Τα ξημερώματα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η Ελευθερία Σπυράκη ανέφερε πως οι άγνωστοι χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Η Ελευθερία Σπυράκη κατήγγειλε επίσης πως «την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα»!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share