Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Όλα τα σβήσα εγώ, πήρα λεφτά": Ο Αλβανός κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας που έγινε viral στο διαδίκτυο!

Δεν έχασε το χιούμορ μέσα στις... φλόγες!

7 Αυγούστου 2021 13:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επικός διάλογος στην κάμερα του ΣΚΑΙ με κάτοικο της Ιππoκρατείου Πολιτείας!

Ο κάτοικος είπε πως ήταν από αυτούς που έσβησε την φωτιά, αλλά δεν έχασε και το χιούμορ του παρ'όλη την περιπέτεια.

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στην Αττική: Πυροσβέστης «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων που τυλίγεται στις φλόγες

Μάχη μέχρι να σώσει τη ζωή του πολίτη που κοιτούσε με δάκρυα στα μάτια την επιχείρησή του να τυλίγεται στις φλόγες έδωσε ένας πυροσβέστης. Μέσα στον πύρινο εφιάλτη που ζει για τέταρτη ημέρα η Αττική, υπάρχουν στιγμές όπου η εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Μια από αυτές καταγράφηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.

Ένας πυροσβέστης, προσπαθεί να μεταπείσει τον ιδιοκτήτη μιας μάνδρας αυτοκινήτων ο οποίος βλέπει ανήμπορος την επιχείρηση του να καίγεται ολοσχερώς.

O ιδιοκτήτης της επιχείρησης βρίσκεται σε απόγνωση καθώς βλέπει την επιχείρηση του να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Ένας πυροσβέστης, που συμμετέχει στην επιχείρηση κατάσβεσης προσπαθεί να τον μεταπείσει. Τελικά «παίρνει σηκωτό» τον επιχειρηματία από το σημείο της φωτιάς, γιατί κινδυνεύουν όλοι να καούν.

Φωτιά στην Αττική: Πυροσβέστης «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων που τυλίγεται στις φλόγες

Φωτιά στην Αττική: Πυροσβέστης «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων που τυλίγεται στις φλόγες

Φωτιά στην Αττική: Στη Μαλακάσα το μέτωπο - Τεράστια επιχείρηση για να αποφευχθούν οι αναζωπυρώσεις

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τις πυρκαγιές στην βορειοανατολική Αττική καθώς το μέτωπο καίει ανεξέλεγκτο με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες, την ώρα που το μέτωπο έχει προχωρήσει και βρίσκεται στην Μαλακάσα.

Την ίδια ώρα, η πύρινη λαίλαπα βρίσκεται ακόμη σε Θρακομακεδόνες και Βαρυμπόμπη στις οποίες σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν να επιχειρούν από πολύ νωρίς το πρωί, την ώρα που οι επίγειες δυνάμεις συνέχιζαν ακάματα το δύσκολο έργο της κατάσβεσης. Γύρω στις 6 το πρωί, το 112 έστειλε μήνυμα για εκκένωση των περιοχών Αγία Σκέπη, Αγία Παρασκευή, Καπιτένια, Βρυσάκι, Λόφος Κουρεμένου προς Δροσιά, μέσω λεωφόρου Μαραθώνος.

Η νύχτα ήταν εφιαλτική για τους κατοίκους της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων, καθώς η μεγάλη φωτιά που κατακαίει από την Πέμπτη, μπήκε στους οικισμούς. Οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν το πύρινο μέτωπο. Μάλιστα, η φωτιά έφτασε μέχρι την πλατεία της Βαρυμπόμπης, καθώς επίσης και σε σπίτια μέσα στους Θρακομακεδόνες.

Στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επιχειρούν 720 πυροσβέστες με 40 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 215 οχήματα, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, 3 αεροσκάφη, και 4 ελικόπτερα εκ των οποίων 1 συντονιστικό.

Συνδρομή παρέχουν ως πεζοπόρα τμήματα 40 πυροσβέστες από τη Κύπρο, 80 πυροσβέστες από Γαλλία και 16 από Ισραήλ. Επίσης, συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα, η ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share