Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Ανατριχιαστικό βίντεο από το ferry boat που φεύγει από Εύβοια: «Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει»

Εικόνες από κόλαση!

7 Αυγούστου 2021 11:02
Ανατριχιαστικό βίντεο από το ferry boat που φεύγει από Εύβοια: «Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά στην Εύβοια με το πέρασμά της να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα δάσους και αρκετά σπίτια, αναγκάζοντας αρκετούς κατοίκους, άλλα και παραθεριστές να εγκαταλείπουν άρον-άρον το μέρος για να γλυτώσουν από την μανία της.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που έχει ανέβει στο Twitter που δείχνει το μέγεθος της καταστροφής από τα μάτια των ανθρώπων που απομακρύνονται από το λιμάνι της Λίμνης με φέρι μποτ για να μεταφερθούν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αιδηψού!

Η φωτογραφία αυτής της τρομοκρατημένης γιαγιάς είναι η πιο τραγική εικόνα της καταστροφής!

Εικόνες που προκαλούν οργή και θλίψη από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα! Τα μέτωπα είναι δεκάδες σ' όλη την χώρα! Άλλα πιο σοβαρά, άλλα ελεγχόμενα! Οι εικόνες που μας έρχονται σοκάρουν! Ωστόσο μπροστά στα καμένα δάση, στα καμένα σπίτια και τις επιχειρήσεις, η φωτογραφία αυτή της γιαγιάς από την Εύβοια συγκλονίζει!

Συγκεκριμένα η φωτογραφία που σας παρουσιάζει το Athensmagazine.gr είναι από τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τη 01:00 το πρωί! Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής Λίμνης Ευβοίας (μετά την εκκένωσή της), η οποία εγκατέλειψε το σπίτι της για να σωθεί! Μια γυναίκα ηλικιωμένη που δεν γνωρίζουμε αν έχει παιδιά ή εγγόνια αφού η εικόνα την απαθανάτισε μαζί με μια συνομήλικη γυναίκα να... φεύγουν από τις ρίζες τους για να σωθούν! Στη 01:00 τα ξημερώματα!

Η πιο θλιβερή εικόνα της καταστροφής! Μια γυναίκα που έζησε μια ζωή με στερήσεις και θυσίες να κινδυνεύει να χάσει τα πάντα σ' αυτή την ηλικία! Το βλέμμα της κυρίας τα λέει όλα! Θλίψη...

Η φωτογραφία αυτής της τρομοκρατημένης γιαγιάς είναι η πιο τραγική εικόνα της τραγωδίας!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share