Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

25χρονος την πέφτει σε ανήλικη! Δείτε πως αντιδρά το αγόρι της που παρακολουθεί από κρυφή κάμερα!

Έμεινε κάγκελο!

5 Αυγούστου 2021 11:16
25χρονος την πέφτει σε ανήλικη! Δείτε πως αντιδρά το αγόρι της που παρακολουθεί από κρυφή κάμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή «To Catch a Cheater» ξαναχτυπά με καινούριο επεισόδιο! Αυτή τη φορά ένας νεαρός, ο θέλει να δει κατά πόσο είναι πιστό το κορίτσι του που είναι ανήλικη. Της «ρίχνουν» λοιπόν ένας εικοσιπεντάχρονο που της την πέφτει χύμα.

Το κορίτσι όμως αποτελεί σπουδαίο παράδειγμα, καθώς όχι μόνο του ρίχνει πάγο αλλά καλεί και την αστυνομία ενημερώνοντας για ένας νεαρό που προσφέρει αλκοόλ σε ανήλικους σε σχολείο! Εγώ θα δώσω ένα μπράβο για τις αρχές και την ακεραιότητα της!

Δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα:

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της - Αυτό που κατέγραψε θα σας σοκάρει (Video)

Για χρόνια κανείς δεν πίστευε τους ισχυρισμούς της. Έτσι μια 14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιό της και αυτό που κατέγραψε θα σας εξοργίσει. Επίσης, μία κοπέλα μπήκε σε ένα μπάνιο και ξεκίνησε να γδύvεται. Όμως η κάμερα κατέγραψε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν.

Η 14χρονη εγκατέστησε μια κάμερα ασφαλείας στο υπνοδωμάτιό της και αφού παρακολούθησαν δυο βίντεο που κατέγραψε η έφηβη, οι αρχές συνέλαβαν τελικά τον 47χρονο άντρα με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου αλλά και ζώου.

Το περιστατικό που καταγράφηκε στις 23 Δεκεμβρίου ξεκινά με τον πατέρα να φωνάζει στην κόρη του, μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού ενώ στο χώρο βρίσκονται επίσης δυο σκυλιά, τα οποία είναι ξαπλωμένα στο κρεβάτι.

Το βίντεο που κοινοποίησε η μητέρα, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα, δείχνει τον άντρα να λέει, «Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια στο σπίτι μου». Στη συνέχεια, ο άντρας τραβά ένα μαχαίρι το οποίο στρέφει προς το μέρος του σκύλου, φωνάζοντας «Θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω» και αρχίζει να τραβά το ζώο από τα πόδια, το κεφάλι και τον λαιμό, ρίχνοντάς το τελικά στο πάτωμα. «Θα σκοτώσω το σκυλί!», ακούγεται να λέει ο άντρας στο βίντεο, ενώ η κόρη του ουρλιάζει και τον εκλιπαρεί: «Σε παρακαλώ μπαμπά, μην το κάνεις! Μπαμπά, σταμάτα!».

Η 14χρονη φαίνεται στην συνέχεια να πηδά πάνω στην πλάτη του πατέρα της, ενώ εκείνος την αρπάζει από τα μαλλιά και σπρώχνει το κεφάλι της προς το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφαλάρι, αναφέρει το ένταλμα.

Ο άντρας της φωνάζει «να σκάσει» και το κορίτσι τρομοκρατημένο, μαζεύεται σε μια γωνία, ενώ εκείνος φεύγει σαν να πρόκειται να βγει από το δωμάτιο, πριν επιστρέψει ξανά για να φωνάξει και να της χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Δείτε το βίντεο:

Το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 24 Δεκεμβρίου, δίνοντας στις 27 Δεκεμβρίου στις αρχές τα δυο βίντεο. Ο άντρας συνελήφθη στις αρχές Ιανουαρίου με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και βαριές σωματικές βλάβες αλλά και κακοποίησης ζώου.

Η μητέρα της 14χρονης χαρακτήρισε την κόρη της «απόλυτο ήρωά της» και σχολίασε πως η έφηβη από χρόνια προσπαθούσε να κάνει κάποιον να επιληφθεί της φερόμενης κακοποίησης. «Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη», είπε η ίδια, που έχει χάσει τα δικαιώματα επιμέλειας της κόρης της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι γονείς της 14χρονης πήραν διαζύγιο το 2005 αλλά έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική μάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share