Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: 18χρονη με έντονους σπασμούς μετά την κατανάλωση ποτού με ναρκωτικά

Ανατριχιαστικό!

5 Αυγούστου 2021 10:23
Βίντεο σοκ: 18χρονη με έντονους σπασμούς μετά την κατανάλωση ποτού με ναρκωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το ανατριχιαστικό βίντεο, που καταγράφει τους σπασμούς μιας 18χρονης στη Βρετανία, μετά την κατανάλωση ποτού με ναρκωτικά που της πρόσφερε άγνωστος σε κλαμπ.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα του θύματος, με την ελπίδα να χρησιμεύσει ως προειδοποίησε σε νεαρές κοπέλες να μην εμπιστεύονται αγνώστους. Το δράμα της νεαρής ξεκίνησε την πρώτη νύχτα που βγήκε για κλάμπινγκ μετά τα 18α γενέθλιά της. Η Μίλι Τάπλιν από το Σάουθεντ ον Σι στο Έσεξ υπέφερε από σπασμούς για σχεδόν τέσσερις ώρες μετά την κατανάλωση ενός κοκτέιλ με ναρκωτικά που της πρόσφερε ένας άνδρας σε μπαρ. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί ανέφερε στην μητέρα της, Κλερ Τάπλιν, που αγωνιούσε, ότι ο άγνωστος είχε ρίξει δύο είδη ναρκωτικών στο ποτό, «ένα για να την παραλύσει κι ένα για να τη θέσει εκτός μάχης».

«Να πώς είναι να σου ρίχνουν ναρκωτικά στο ποτό. Σας παρακαλώ να είστε πολύ προσεκτικές όταν βγαίνετε σε κλαμπ, η κόρη μου ήταν τυχερή που είχε καλούς φίλους, οι οποίοι έδρασαν όπως έπρεπε. Μοιραστείτε αυτό το μήνυμα για να γνωρίζει ο κόσμος», έγραψε η μητέρα σε ανάρτησή της στο Facebook.

Δείτε με την ευκαιρία: Προσοχή: Τα ναρκωτικά σκοτώνουν – Δείτε πως κατάντησαν αυτούς τους 10 celebrities!

Στο ανατριχιαστικό βίντεο η 18χρονη διακρίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι νοσοκομείου να στρέφει το κεφάλι της από τη μία πλευρά στην άλλη προσπαθώντας να ψελλίσει κάποιες κουβέντες από το «στραβωμένο» σαγόνι της με τα χέρια της σηκωμένα και τα δάκτυλά της κυρτωμένα λες και προσπαθούσε να γαντζωθεί από κάπου για να βγει από την κόλασή της. «Έδειχνε λες και την είχε καταλάβει κάποις δαίμονας», είπε η μητέρα της στη βρετανική εφημερίδα The Mirror. «Όταν της μίλησα είδα ότι ήταν παρούσα, προσπαθούσε να κρατήσει επαφή με τα μάτια της μαζί μου, αλλά αδυνατούσε να μιλήσει».

H Μίλι απολάμβανε την πρώτη νύχτα της ως ενήλικας στις 31 Ιουλίου σε μπαρ του Σάουθεντ της Βρετανίας, όταν μαζί με λίγες φίλες της συνάντησαν μια ομάδα ανδρών, ανάμεσά τους και κάποιους που γνώριζαν. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν ένας εξ’ αυτών της πρόσφερε ένα κοκτέιλ με βότκα και λεμονάδα. «Είχα πιει μια -δυο γουλιές από το ποτό και πήγα στο χώρο των καπνιστών», είπε η ίδια στη βρετανική εφημερίδα. «Επέστρεψα κι ένιωσα σαν να είχα πιει πάρα πολύ και τότε βγήκα έξω με έντονη αδιαθεσία και τάση για εμετό». Οι φίλες της και η 28χρονη αδελφή της Σάντι έσπευσαν να τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες. «Καταλάβαινα ό,τι συνέβαινε», είπε η Μίλι για την παράλυσή της. «Απαντούσα μέσα στο μυαλό μου στις ερωτήσεις, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήταν πολύ τρομακτικό. Το μυαλό μου ήταν εκεί, αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν».

Ευτυχώς, λίγες ώρες αργότερα η κοπέλα ανέρρωσε και πήρε εξιτήριο. Η μητέρα της ελπίζει η τραυματική αυτή εμπειρία να μη την ωθήσει να σταματήσει να βγαίνει έξω, αλλά η ίδια λέει ότι έχει πλέον αλλάξει. «Μάλλον δεν θα βγαίνω και τόσο για κλάμπινγκ. Θα παίρνω όλα τα δυνατά μέτρα προφύλαξης από δω και πέρα». Η μητέρα της υπεραμύνεται της απόφασής της να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο. «Όσο ανατριχιαστικό κι αν είναι, αν σώσει έστω κι ένα κορίτσι, άξιζε τον κόπο»!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share