Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκεί που τραγουδούσε έβγαλε τα ρούχα της μπροστά στους κριτές. Μόλις την δείτε, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Με το που σκίζει τα ρούχα της όλα αλλάζουν!

5 Αυγούστου 2021 10:00
Εκεί που τραγουδούσε έβγαλε τα ρούχα της μπροστά στους κριτές. Μόλις την δείτε, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H 37χρονη Cristina ανεβαίνει στη σκηνή του «Got Talent España» (Ισπανία Έχεις Ταλέντο) φορώντας ένα κομψό φόρεμα. Η επιτροπή την κοιτάει αδιάφορα, κάτι που πρόκειται πολύ σύντομα να αλλάξει.

Στο στήθoς της φαίνεται να χτυπούν δύο καρδιές και είναι πραγματικά εκπληκτικός ο συνδυασμός τραγουδιών που κάνει. Με το που σκίζει τα ρούχα της όλα αλλάζουν. Τους την έφερε από εκεί που δεν το περίμεναν!

Μέσα σε μερικές μόλις μέρες, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πάθε την πλάκα τους με την Cristina. Ελπίζουμε να της πάνε όλα τέλεια!

Δείτε το βίντεο

Ελλάδα έχεις ταλέντο: O άνθρωπος που τρέλανε τους κριτές! (video)

Μπροστά στους κριτές του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" βρέθηκε ο Αλέξης Αλεξάνδρου, θέλοντας να τους πείσει πως κάνει κάτι ξεχωριστό και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Αλέξης Αλεξάνδρου έδειξε τις δυνατότητές του στο τραγούδι και τη μίμηση, ερμηνεύοντας «Ζεϊμπέκικο» (Με αεροπλάνα και βαπόρια), αλλάζοντας τη φωνή του θυμίζοντας επτά διάσημους καλλιτέχνες.

Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργος Καπουτζίδης και Σάκης Τανιμανίδης γύρισαν τις καρέκλες τους για να ακούν μόνο και να μαντέψουν τις μιμήσεις.

Οι καλλιτέχνες που μιμήθηκε ο διαγωνιζόμενος ήταν:

  • Δημήτρης Μητροπάνος
  • Πασχάλης Τερζής
  • Θέμης Αδαμαντίδης
  • Νίκος Παπάζογλου
  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου
  • Στέλιος Καζαντζίδης
  • Σωτηρία Μπέλλου

«Αυτό που έκανες είναι ξεχωριστό και ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει το ταλέντο που ψάχνουμε είναι και να είναι ξεχωριστό» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share