Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού - Μετά από λίγα δευτερόλεπτα... (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

4 Αυγούστου 2021 22:39
61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού - Μετά από λίγα δευτερόλεπτα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού, μετά όμως από λίγα δευτερόλεπτα συνέβη κάτι το σοκαριστικό. Συγκεκριμένα, η Valerie Sharp, είναι μια γιαγιά η οποία προσέχει την εγγονή της όταν οι γονείς της είναι στη δουλειά. Η Valerie, είναι μια πολύ κοντή γυναίκα, πράγμα που τη δυσκολεύει λίγο όταν πρέπει να κρατάει το μωρό.

Για παράδειγμα, για να βάλει το μωρό μέσα στην κούνια, πρέπει να χρησιμοποιήσει σκαμπό για να φτάσει. Συνήθως, με τη βοήθεια του σκαμπό όλα πάνε καλά και το μωρό μπαίνει στην κούνια του με επιτυχία.

Να που ήρθε όμως μια μέρα, που κάτι «στράβωσε». Τη στιγμή που ανέβηκε στο σκαμπό για να βάλει το μωρό στη κούνια, έχασε την ισορροπία της καταλήγοντας και η ίδια μέσα στη κούνια. Ακόμα σε μία περίεργη ιστορία μια 67χρονη γιαγιά κρατά αγκαλιά το εγγόνι της όταν πάει να ρίξει ένα ποτήρι. Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Η πτώση της Valerie, κατάφερε να ξυπνήσει το μωρό που έκπληκτο προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται. Όταν η κόρη της 61χρονης γιαγιάς, είδε το συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της - Τότε μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και..

Μια 29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της και τότε ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και... σοκαριστική ιστορία! Ενώ, μια 24χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε ένα κουτί στο τοίχο και εξαφανίστηκε.

Όλες οι μαμάδες το γνωρίζουν. Πως άπαξ και κάτσεις να φας με την ησυχία σου, τότε θα κλάψει και το μωρό σου για να φάει. Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Briar Lusia Mcqueen που βγήκε να φάει πρωινό σε ένα cafe της γειτονιάς της.

Ο μικρός της πείνασε, λίγο πριν αρχίσει να τρώει το πρωινό της και έτσι, αποφάσισε να τον θηλάσει δημόσια. «Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για πρωινό έξω μόνη μου με τον 8 εβδομάδων μικρό μου γιο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 29χρονη μαμά από το Mount Maunganui, στη Νέα Ζηλανδία. «Μόλις, είχαν αφήσει το πρωινό μου στο τραπέζι και ο Jaxon άρχισε να κλαίει ζητώντας το στήθος μου και φυσικά τον τάισα!».

Τότε η Mcqueen παρατήρησε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, να στέκεται στο τραπέζι μπροστά της και οι πρώτες τις σκέψεις ήταν πώς θα την επιπλήξει για το ότι θηλάζει δημόσια στο cafe. Αντ αυτού η γυναίκα έπιασε το μαχαίρι…

«Τρόμαξα, γιατί πίστευα πως θα μου πει να κρύψω το στήθος μου. Αντί για αυτό όμως, πήρε το μαχαίρι και άρχισε να κόβει το πρωινό μου λέγοντας, “Τι καλή μαμά που είσαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει, μπορούμε;”. Ειλικρινά πήγα να βάλω τα κλάματα. Η καλύτερη κυρία όλων!».

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό τη, ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share