Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το καυτό τσιφτετέλι που έκανε... αμαρτωλό τον Παπαδόπουλο!

Το τερμάτισε και κόλασε τους πάντες!

4 Αυγούστου 2021 22:27
Το καυτό τσιφτετέλι που έκανε... αμαρτωλό τον Παπαδόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιορτές χωρίς τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου γίνεται; Δε γίνεται! Μάλιστα, σε παλαιότερη εκπομπή, πανέμορφη Ελληνίδα είχε αναστατώσει τους πάντες με το χορό της.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, σε παλαιότερη εκπομπή, σηκώθηκε στην πίστα και τους ανέστησε όλους. Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που είχαν... μείνει άφωνοι με την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Στο τότε εορταστικό επεισόδιο το τσιφτετέλι που... τράνταξε το πλατό ήταν της Ευαγγελίας Πλατανιώτη. Η αθλήτρια της Συγχρονισμένης κολύμβησης χόρεψε το "Τραγούδι των γύφτων" και έκανε τον Θανάση Βισκαδουράκη να ζητήσει "Βοήθεια"!

Η πανέμορφη Ευαγγελία Πλατανιώτη σηκώθηκε και λικνίστηκε σε σέξι ρυθμούς αναστατώνοντας τους καλεσμένους της εκπομπής αλλά και τους τηλεθεατές. Παράλληλα, δείτε εδώ μια κοπέλα που "διέλυσε" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι της.

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

Τσιφτετέλι - Η νύφη τα πέταξε... όλα και κόλασε το γαμπρό με τον τρομερό χορό της

"Σεισμό" προκάλεσε η νύφη, η οποία έκανε… κανονικό χαμό με το "μεθυστικό" της τσιφτετέλι, κολάζοντας παράλληλα το γαμπρό, αφού δε δίστασε… να τα πετάξει όλα την ώρα που χόρευε.

Το γλέντι είχε πάρει "φωτιά" και η νύφη έδωσε πρώτη το σύνθημα για ξέφρενο χορό, με το λίκνισμά της πάνω στο τραπέζι να κάνει τον άνδρα της… να βλέπει αστεράκια εξαιτίας αυτού του θεάματος.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η γυναίκα κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με το φοβερό της χορό, κάνοντας το γαμπρό να νιώθει μάλλον… τυχερός που είχε μόλις παντρευτεί μαζί με μια τόσο "καυτή" παρουσία. Ωστόσο, εκτός από τη νύφη, δείτε εδώ το αισθησιακό τσιφτετέλι χορεύτριας που κάνει χαμό στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share