Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξεχείλισε αντρίλα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο που τερμάτισε την τηλεθέαση! (Video)

Δείτε το και θα καταλάβετε...

4 Αυγούστου 2021 13:42
Ξεχείλισε αντρίλα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο που τερμάτισε την τηλεθέαση! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο Απόστολος Γκλέτσος στο Στην υγειά μας ρε παιδιά που προβάλλεται κάθε Σάββατο από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Καλεσμένος στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, το βράδυ του Σαββάτου, στο αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε στην Γλυκερία. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει όλη τη βραδιά στην καρέκλα του.

Μόλις οι νότες τον κάλεσαν στο κέντρο της σκηνής, μέσα από το τραγούδι «Της γερακίνας γιος», εκείνος ανταποκρίθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο!

Όπως ήταν επόμενο, μέσα από αυτό τον χορό, ο Απόστολος Γκλέτσος όχι μόνο μαγνήτισε τα βλέμματα παρευρισκομένων και τηλεθεατών αλλά… δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του!

Απολαύστε τον χορό του πολλά βαρύ Απόστολου Γκλέτσου στο παρακάτω απόσπασμα και «στην υγειά μας ρε παιδιά»! Τη σκυτάλη, αμέσως μετά τον χορό του Απόστολου Γκλέτσου, πήρε ο επίσης βαρύς ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης.

Ακόμα δείτε άλλο ένα ζεϊμπέκικο στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου που έκανε τον παρουσιαστή να λυγίσει.

Το... βαρύ ζεϊμπέκικο ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν"

O Γιώργος Παράσχος αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz. Είναι low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Ωστόσο, στην τελευταία του εμφάνιση πραγματικά μας εντυπωσίασε, διότι χόρεψε ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κι ενώ η Γλυκερία βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "της γερακίνας γιός", ο ηθοποιός και μοντέλο σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του. Εκτός όμως, από το χορό του Γιώργου Παράσχου, δείτε εδώ Ελληνίδα τραγουδίστρια να χορεύει το πιο… ασήκωτο ζεϊμπέκικο.

Δείτε παρακάτω το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού ηθοποιού:

"Σείστηκε η Γη"! Το βαρύ ζεϊμπέκικο του πατέρα του Παντελίδη χορεύοντας το "Κλάματα" του Παντελή

Ο Παντελής Παντελίδης αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος καλλιτέχνης και παρά τον ξαφνικό χαμό του που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα η παρακαταθήκη που άφησε σε τραγούδια είναι τεράστια. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε μια αδυναμία στα ζεϊμπέκικα γι’ αυτό και η δισκογραφία του περιλαμβάνει πολλά.

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη ήταν το “κλάματα” που κυκλοφόρησε το 2013 κι απ’ ότι φαίνεται εκτός από τον ίδιο, αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει και ο πατέρας του, Σταύρος.

Όταν εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ο πατέρας του τον επισκέφθηκε και δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να αφιερώσει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στον αγαπημένο του γιο. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο τραγουδιστής τον καμαρώνει και αναφωνεί “γειά σου πατέρα”. Μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο δεν χωράει αμφιβολία από που πήρε το ταλέντο του στο χορό ο Παντελής Παντελίδης. Την ίδια στιγμή ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρο από τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος όπου έχασε την ζωή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share