Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεαρός τρολάρει τον Μητσοτάκη: «Εγώ έκανα εμβόλιο χωρίς γλυκάνισο! Χαιρετίσματα στον Κυριάκο, τον αγαπάω» (Video)

Προκαλεί σάλο...

28 Ιουλίου 2021 21:20
Νεαρός τρολάρει τον Μητσοτάκη: «Εγώ έκανα εμβόλιο χωρίς γλυκάνισο! Χαιρετίσματα στον Κυριάκο, τον αγαπάω» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο, η οποία βρίκσεται ένα βήμα πριν μπει σε μίνι lockdown, πέτυχε δημοσιογράφος του Mega νεαρούς που θα ταξίδευαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Όλο το χειμώνα περιμέναμε για αυτό το καλοκαίρι και ο κύριος Μητσοτάκης θα μας το βγάλει ξινό» σχολίασε ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου, ο ίδιος απάντησε: «Εγώ έκανα εμβόλιο χωρίς γλυκάνισο» είπε και έστειλε χαιρετίσματα στον πρωθυπουργό.

«Χαιρετίσματα στον Κυριάκο, τον αγαπάω» πρόσθεσε ενώ οι φίλοι του ξέσπασαν σε γέλια….

"Γκαντεμόσαυρα, γουρλομάτη...": Υβριστικό βίντεο του Τάσου Ποτσέπη κατά του Μητσοτάκη!

Σε μία ακόμα ανάρτηση στη σελίδα του στα social media, ο Τάσος Ποτσέπης, τα βάζει με τα νέα μέτρα, ενώ βρίζει χυδαία φωτογραφίζοντας τον πρωθυπουργό, ενώ πρόσφατα είχε πάρει μέρος σε πορεία αντιεμβολιαστών απειλώντας όσους προσπαθούν να περάσουν την υποχρεωτικότητα των εμβολίων για την επίτευξη της ανοσίας της αγέλης.

Να θυμίσουμε ότι μετά από διαδικασίες που πέρασαν από δεκάδες κύματα, ο γνωστός και ως «Αγάπη Μόνο» από τις συμμετοχές του σε trash εκπομπές, διορίστηκε συνοριακός φύλακας της ελληνικής αστυνομίας στη Χίο. Δείτε την συνέχεια στo Youweekly.gr!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share