Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Στικούδη: Μοιράζει "εγκεφαλικά" με το καυτό τσιφτετέλι της

Απολαύστε την!

28 Ιουλίου 2021 13:40
Κατερίνα Στικούδη: Μοιράζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε ένα βίντεο από τα παλιά, στο οποίο φαίνεται η Κατερίνα Στικούδη να λικνίζεται στο "Πάρτυ της ζωής μου". Το βίντεο με το τσιφτετέλι της σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο.

Η Κατερίνα κούκλα, όπως πάντα, είχε βρεθεί καλεσμένη στην τότε εκπομπή του ALTER και η εικόνα της δεν έχει αλλάξει καθόλου σήμερα. Δεν πέρασε χρόνος από πάνω της, αλλά και ούτε από την Πάολα που τραγουδάει στο παρακάτω βίντεο. Η Κατερίνα, μάλιστα, έχει ξανά χορέψει τρομερά στην εκπομπή "Στην Υγείας μας".

Πρόκειται για ένα αποκριάτικο γλέντι με τη χρονολογία να είναι άγνωστη, αφού το κανάλι έχει κλείσει ολοκληρωτικά. Απολαύστε την στο βίντεο παρακάτω:

Χαμός στο διαδίκτυο με το αισθησιακό τσιφτετέλι χορεύτριας

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και αυτή η χορεύτρια μας το αποδεικνύει με τα λικνίσματά της, τα οποία καθήλωσαν τους πάντες, όπως συνέβη και με το τσιφτετέλι καλλονής τραγουδίστριας.

Μπορεί να είναι παλιό αλλά παραμένει διαχρονικό. Η γυναίκα στο παρακάτω βίντεο λικνίζεται, με τους ανθρώπους πίσω να είναι αφοσιωμένοι στο τραγούδι, και το κοινό να μην παίρνει τα μάτια από πάνω της. Φυσικά στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Τσιφτετέλι: Το παλιό... ορθόδοξο που έκανε τους άνδρες να πέφτουν στα πατώματα

Το τσιφτετέλι είναι ένας αγαπημένος χορός και αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια, με τους άνδρες πάντα να μένουν... ξεροί από την αισθησιακή κίνηση μιας γυναίκας.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση μιας παλιάς ταινίας, με μια γυναίκα να σηκώνεται με το φόρεμά της, να λικνίζεται στο ρυθμό των μπουζουκιών και να τρελαίνει τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές, κάνοντας τη διαφορά στο έργο.

Το... παραδοσιακό υπέροχο τσιφτετέλι που θαυμάσαμε σε παλιά ταινία

Η ίδια προκαλεί τις αισθήσεις χάρη στο... παλιό και ορθόδοξο τσιφτετέλι, που μας χαρίζει και μεγαλώνει γενιές, κάτι που επιβεβαιώνεται στο «στρατό «γυναικών» που... άναψε το πάρτι σε συγκρότημα κατοικιών.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share