Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το απίστευτο ζεϊμπέκικο αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους (Video)

Θα σας ξετρελάνει!

28 Ιουλίου 2021 13:32
Το απίστευτο ζεϊμπέκικο αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε πώς βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις, όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας. Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε καθώς ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό! Παράλληλα δείτε και τα 6 καλύτερα ζεϊμπέκικα που "παλάβωσαν" μέχρι και τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λίγα λόγια για την Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει καταγωγή από τη Μάνη. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ηλικία της είναι 46 ετών. Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London, αλλά και Διοίκηση και Marketing στο Deree College. Δούλευε από τα 17 της και κατά καιρούς έχει εργαστεί ως: υπεύθυνη παραγωγής σε ναυπηγείο, βοηθός σκηνοθέτη, χορογράφος, συντονίστρια προγράμματος σε στούντιο ηχογραφήσεων, group manager σε συναυλίες.

Ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό εντελώς τυχαία και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ την γοήτευσε αμέσως.
Μέσα σε τρία χρόνια σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία ήταν μάλιστα το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. 4 χρόνια μετά, το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το 2008 ήταν Ολυμπιακή χρονιά.

Η ίδια δεν μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά ο γάμος και ένα παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. Το 2004 ξεκίνησε μια μελέτη που ολοκλήρωσε το 2008 και έφτιαξε το Replayce. Το Replayce, το έχει κατοχυρώσει η Έρρικα και είναι παγκόσμια καινοτομία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μελέτη που στόχευε στο να συνδυάσει την λογική με το συναίσθημα, το αποτέλεσμα με τη χαρά και την άσκηση με το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα που έφτιαξε η Έρρικα, είχε διάρκεια 1,5 ώρα και ενώ όσοι το ακολουθούσαν νόμιζαν ότι απλά έπαιζαν και χαλάρωναν, στην πραγματικότητα παρακολουθούσαν ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης στηριγμένο στον κλασικό αθλητισμό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share