Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ήθελε να τεστάρει πόσο πιστό είναι το αγόρι της. Μόλις είδε την αντίδρασή του, το μετάνιωσε πικρά

Έπαθε το σοκ της ζωής της!

26 Ιουλίου 2021 14:58
Ήθελε να τεστάρει πόσο πιστό είναι το αγόρι της. Μόλις είδε την αντίδρασή του, το μετάνιωσε πικρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πράγματα πήραν απίστευτη τροπή. Το καημένο κορίτσι τώρα θα έχει ένα τεράστιο πρόβλημα να λύσει…

Δείτε και θα καταλάβετε!

29xρονος ήθελε να μάθει αν η γυvαίκα του τον απατά - Όταν είδε το υλικό της κάμερας... (Video)

Ένας 29χρονος άνδρας παρακολούθησε την κοπέλα του για να δει αν θα τον απατήσει με τον δάσκαλο της γιόγκα, αλλά του βγήκε ξινό, όταν είδε το υλικό της κάμερας!

Τότε είδε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, την γυναίκα του με τον δάσκαλο της γιόγκας σε διάφορες στάσεις, ενώ έγινε έξαλλος με τα αγγίγματα. Μάλιστα σε κάποια στιγμή, ο γυμναστής “χτύπησε” απαλά τα οπίσ8ια της κοπέλας, ενώ της έκανε μασάζ στα πόδια. Ενώ, ένας 29χρονος έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης! Μόλις είδε ο πατέρας τι κατέγραψε η κάμερα έπαθε σοκ

Αν και αποτελούν μέρος της δουλειάς του και των ασκήσεων, το αγόρι της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή του στο βίντεο παρακάτω:

Κόρη παρακολουθεί από κάμερα την μητέρα της να την «πέφτει» στο αγόρι της και εκείνος να...! (Video)

Σοκαρισμένη παρακολουθεί από την κάμερα του υπολογιστή της μια κόρη την μητέρα της να την «πέφτει» στο αγόρι της και εκείνος εν τέλει να ενδίδει! Ενώ, μία 19χρονη blogger από την Κίνα προκάλεσε χάος αφού άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»!

Συγκεκριμένα, μια μητέρα συμφώνησε να κάνει στα ψέματα πως ενδιαφέρεται για το αγόρι της κόρης της, προκειμένου να δει αν θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες... Και επιβεβαιώθηκαν!

Στην περίφημη εκπομπή ''To Catch A Cheater'' έχουμε δει σκηνικά και σκηνικά από το 2015, όταν και βγήκε στον «αέρα».

Μια κοπέλα, η Ασλει, που φοβόταν ότι ο φίλος της, Ζακ, κοιτάζει δεξιά και αριστερά και μάλιστα, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες, ζήτησε από τη μητέρα της να του στήσουν μια παγίδα, για να δει αν, τελικά, έχει δίκιο ή όχι.

Γνωρίζοντας, μάλιστα, πως η μητέρα της είναι -κάτι παραπάνω από- μια χαρά εμφανισιακά, ήξερε πως ο πήχης θα μπει... ψηλά για το αγόρι της.

Η μαμά, λοιπόν, συμφώνησε και από εκεί και πέρα ανέλαβε η εκπομπή να στήσει τις κάμερες, για να αρχίσει το σόου. Και τι σόου!

Στο ξεκίνημα του βίντεο, η μητέρα της Άσλει εμφανίζεται να συναντιέται με το αγόρι της κόρης της και με μια απίστευτη άνεση -και ερμηνεία- αρχίζει να του κάνει τα γλυκά μάτια. Στη συνέχεια, δε, σκαρφίζεται μια τρομερή ιστορία, ότι τάχα έχει βρει έναν νέο σύντροφο στην ηλικία του ανυποψίαστου Ζακ και θέλει να έχει μια εμπειρία μαζί του πρώτα, για να εντυπωσιάσει το καινούριο της αγόρι!

«Δεν βλέπω γιατί να αρνηθώ», της λέει. «Θα περάσεις και εσύ καλά», του απαντάει εκείνη.

Η Ασλει παρακολουθεί όλη αυτήν τη συζήτηση από ένα λάπτοπ, έχοντας πάθει, φυσικά, την πλάκα της ζωής της!

O Ζακ και η μητέρα της Άσλει πηγαίνουν στο σπίτι της και αφού δίνουν ένα φιλάκι, η μαμά τον αφήνει για λίγο μόνο του. Του λέει, μάλιστα, ότι «φαίνεται πως έχεις ενθουσιαστεί»...

Και ενώ ο Ζακ περιμένει, ο παρουσιαστής της εκπομπής ''To Catch A Cheater'' μπουκάρει στο σπίτι! Ο νεαρός δεν ξέρει πού να κρυφτεί, αντιλαμβανόμενος αμέσως τι έχει συμβεί.

Αρνήθηκε τα πάντα, ότι και καλά δεν είχε... βρώμικους σκοπούς στο μυαλό του και άλλα τέτοια, αλλά δεν τον πίστεψε κανείς. Κυρίως, δεν τον πίστεψε η Ασλει που τον παράτησε την αμέσως επόμενη στιγμή, αφού τον έβρισε στη μέση του δρόμου.

Υπάρχουν κάποιοι, βέβαια, στα σχόλια στο YouTube, που λένε πως δεν ήταν δίκαιο όλο αυτό για τον Ζακ αφού «ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια τέτοια γυναίκα;».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share