Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε την παρουσιάστρια καιρού που έδειξε live το απόκρυφο σημείο της; Δείτε γιατί το έκανε…

Απίστευτο!

24 Ιουλίου 2021 19:04
Θυμάστε την παρουσιάστρια καιρού που έδειξε live το απόκρυφο σημείο της; Δείτε γιατί το έκανε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρόγνωση του καιρού είναι ένα σημαντικό μέρος ενημέρωσης πολλών ανθρώπων, καθώς εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες.

Κάποιοι τηλεθεατές είδαν όμως κάτι παραπάνω από την πρόγνωση του καιρού σε τοπικό κανάλι του Μεξικό, καθώς η παρουσιάστρια είχε μια μικρή δυσλειτουργία με τα ρούχα που φορούσε, που αποκάλυπταν παραπάνω από όσα σκόπευε.

Η Susana Almeida παρουσίαζε τον καιρό στο τοπικό κανάλι τέσσερα. Όταν άρχισε να κινείται για να δείξει διάφορες περιοχές της χώρας, το κολάν της αποκάλυψε το απόκρυφο σημείο της, καθώς το ρούχο το τόνιζε έντονα.

Η παρουσιάστρια δεν κατάλαβε ότι συνέβη κάτι και συνέχισε να παρουσιάζει κανονικά. Ωστόσο, το βίντεο στη συνέχεια έγινε viral, και πλέον πολλοί δηλώνουν ότι η Suzana είναι η αγαπημένη τους παρουσιάστρια.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή της αποκάλυψης, που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Θυμάστε την Αφρούλα που έλεγε τον καιρό με την Πετρούλα Κωστίδου στο Star; Δείτε πως είναι σήμερα και θα μείνετε «άφωνοι» με την ολική της μεταμόρφωση

Αγνώριστη είναι πλέον η Αφρούλα που έλεγε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων του Star μαζί με την Πετρούλα Κωστίδου. Δείτε πως είναι σήμερα και θα μείνετε «άφωνοι» με την ολική της μεταμόρφωση! Παράλληλα, θυμάστε τον Χρήστο Κανελλόπουλο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος του... ραπ δελτίου του Star, μετά την Πετρούλα Κωστίδου, που έχει σημειώσει μια εντυπωσιακή αλλαγή; Ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο και, αντιθέτως, έζησε τραγικές στιγμές.

Η Χρύσλα Μίσχου, όπως είναι το όνομά της, έχασε 22 κιλά και όπως υποστήριξε σε συνέντευξή της στο «Open», η συγκεκριμένη δουλειά την στιγμάτισε αρνητικά.

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω το και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό.

Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα μου είπε ο άνθρωπος «Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μυ είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία»» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παϊσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. ‘Ετσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα» είπε η Χρύσλα Μίσχου.

Θυμάστε την Πετρούλα Κωστίδου; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση. Η Πετρούλα Κωστίδου ασχολείται πλέον με την Ψυχολογία.

Μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα, η 32χρονη εξήγησε πως έχει χαράξει νέους ορίζοντες στη ζωή της και αυτό είναι κάτι που την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

"Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου στην Ψυχολογία. Έχω κάνει μία συνειδητή επιλογή να μην μιλάω για τη ζωή μου" είπε. Όσον αφορά τον ρόλο που είχε στην τηλεόραση, χαμογελαστή και ευδιάθετη απάντησε αν έχει μετανιώσει. "Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα αλλά φυσικά έμαθα πολλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω καμία επαφή με την τηλεόραση".

Δείτε με την ευκαιρία: Θυμάστε την Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»; Σήμερα είναι μια κουκλάρα - Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει

Η Πετρούλα Κωστίδου πλέον, παρότι καθημερινά δέχεται πολύ συχνά τηλεφωνήματα, προκειμένου να κάνει κάποια εμφάνιση ή να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή, πολύ ευγενικά απαντά ότι ότι ακόμη δεν το επιθυμεί καθώς θέλει να κάνει focus στις σπουδές της και σε αυτό το νέο της επαγγελματικό ταξίδι, που την έχει συνεπάρει.

Θυμάστε την Πετρούλα Κωστίδου

Θυμάστε την Πετρούλα Κωστίδου

Θυμάστε την Πετρούλα Κωστίδου

Θυμάστε την Πετρούλα Κωστίδου

Θυμηθείτε τις πιο επικές στιγμές της στην ελληνική τηλεόραση:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share