Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: Στα ταξίδια μου χρειάζομαι δροσιά & ενέργεια!

Με την δροσιά και την ενέργεια που χαρίζει μια πορτοκαλάδα Βίκος, που δεν λείπει από το σακίδιό μου όπου κι αν βρεθώ

16 Ιουλίου 2021 15:14
Τάσος Δούσης: Στα ταξίδια μου χρειάζομαι δροσιά & ενέργεια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τις «Εικόνες» ταξιδεύω από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο, οι απαιτήσεις των εκπομπών είναι πολλές και δεν είναι λίγες οι φορές που τα ταξίδια έρχονται το ένα μετά το άλλο χωρίς… ανάσα για μένα και τους συνεργάτες μου.

Προορισμοί απαιτητικοί, με πολλά αξιοθέατα και με σημεία ενδιαφέροντος που πρέπει να δει ο τηλεθεατής για να μεταφερθεί νοερά στον τόπο που επισκέπτομαι, να μάθει όλα τα μυστικά και τις καλά κρυμμένες ομορφιές, όπως τώρα που βρίσκομαι στο ιστορικό Ρέθυμνο, που και τι δεν έχει για να δείτε και γιατί όχι να κανονίσετε εδώ τις διακοπές σας.

Άνθρωπος της λεπτομέρειας εγώ και οι συνεργάτες μου, δεν αφήνουμε τίποτα να μας καταβάλλει, ούτε η κόπωση, ούτε το ξενύχτι, γιατί πάνω απ’ όλα αγαπάμε αυτό που κάνουμε και σεβόμαστε τον κόσμο που μας παρακολουθεί και περιμένει από εμάς να δει… υπέροχες Εικόνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Πώς τα καταφέρνουμε;

Με την δροσιά και την ενέργεια που χαρίζει μια πορτοκαλάδα Βίκος, που δεν λείπει από το σακίδιό μου όπου κι αν βρεθώ. Πραγματικά δεν έχω ξεδιψάσει περισσότερο στη ζωή μου ούτε έχω απολαύσει τέτοια φανταστική γεύση όσο με αυτό το αναψυκτικό, που παρασκευάζεται με φυσικό μεταλλικό νερό από τα Ζαγοροχώρια.

Δούσης Βίκος

Μα δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα λιγότερο από μια εταιρεία-σήμα κατατεθέν στον χώρο όχι μόνο του φυσικού μεταλλικού νερού αλλά και των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών, όπως είναι η εταιρεία Βίκος Α.Ε., που δίνει προτεραιότητα στην απόλαυση και την υγεία του καταναλωτή. Τυχαίο που και οι δύο έχουμε τον ίδιο στόχο; Να ευχαριστηθεί ο άνθρωπος που μας εμπιστεύεται!

Δούσης Βίκος

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share