Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η ανάπηρη μητέρα δεν μπορεί να χορέψει στον γάμο του γιου της. Τότε ο γαμπρός σκέφτηκε κάτι μοναδικό!

Μεγαλείο ψυχής

5 Ιουλίου 2021 08:56
Η ανάπηρη μητέρα δεν μπορεί να χορέψει στον γάμο του γιου της. Τότε ο γαμπρός σκέφτηκε κάτι μοναδικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γάμοι είναι ένα μαγικό γεγονός για τον εορτασμό της ένωσης δύο ανθρώπων, καθώς και των οικογενειών τους. Είναι επίσης γεμάτοι από πλούσια έθιμα και παραδόσεις που υπάρχουν εδώ και αιώνες. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, συνηθίζεται να χορεύει ο γαμπρός με τη μητέρα του.

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα, καθώς η μητέρα του Luke πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση και αναγκαστικά χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα για να μετακινείται. Αλλά ο Luke είχε ένα σχέδιο και θα έκανε κάτι ιδιαίτερο για την αγαπημένη του μητέρα.

Η ανάπηρη μητέρα δεν μπορεί να χορέψει στον γάμο του γιου της. Τότε ο γαμπρός σκέφτηκε κάτι μοναδικό!

Όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε όταν ο Luke γονατίζει δίπλα της στην πίστα και αρχίζει να «χορεύει» το χορό τους μαζί. Καθώς χορεύουν με το τραγούδι «Hero» της Mariah Carey, όλοι δακρύζουν. Η νύφη είπε ότι ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που είχε δει ποτέ και συμφωνούμε μαζί της.

Δείτε το μοναδικό αυτό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα! Το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall (Video)

Ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall! Η τελετή έγινε κανονικά και άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο που θα φιλοξενούσε την δεξίωση. Όμως, όλα ανατράπηκαν μετά το βίντεο. Ενώ, ένα αδιανόητο περιστατικό, με διαστάσεις... παράδοσης έλαβε τόπο στην Ινδία, καθώς μια νύφη πέθανε από καρδιακή προσβολή και η αδελφή της λίγο αργότερα παντρεύτηκε το γαμπρό.

Μόλις το ζευγάρι μπήκε στον χώρο, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής είπε από το μικρόφωνο: «Θα σας δείξουμε βίντεο από το πως μεγάλωσαν οι νεόνυμφοι». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα από το video wall έπαιξε βίντεο με τη νύφη να έχει ερωτικές... περιπέτειες με τον άνδρα της αδερφής της. Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε χαμός!

Δείτε τα βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share