Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαρακτικό βίντεο: Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της - Κλαίει πάνω από τον λάκκο που έσκαψε (Video)

«Τσακίζει» κόκαλα η στιγμή

1 Ιουλίου 2021 21:29
Σπαρακτικό βίντεο: Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της - Κλαίει πάνω από τον λάκκο που έσκαψε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένη είναι μία σκυλίτσα που έχασε τα μικρά της εξαιτίας επιπλοκών κατά τη διάρκεια της γέννας και το τελευταίο πράγμα που μπόρεσε να κάνει για τα κουταβάκια της ήταν να σκάψει τον τάφο τους. Επίσης, μια κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σούτζο, στην κινεζική επαρχία του Άνχουι, όταν το θηλυκό σκυλάκι γέννησε νεκρά δύο κουταβάκια και ξέσπασε σε θρήνους.

Στο σπαρακτικό βίντεο, φαίνεται να κρατά στο στόμα της το ένα από τα δύο μικρά της και ο ιδιοκτήτης της να προσπαθεί να το τραβήξει, ωστόσο η μητέρα θρηνεί και δεν μπορεί να το αποχωριστεί.

Όπως αποκαλύπτει το αφεντικό της κ. Κιν, το θηλυκό σκυλάκι έσκαψε έναν ρηχό λάκκο στο έδαφος και τοποθέτησε τα μωρά της μέσα σε αυτόν. Δεν έφυγε όμως στιγμή από δίπλα τους, καθώς φανερά λυπημένη έκλαιγε και έγλειφε τα νεκρά σώματά τους.

Ο ιδιοκτήτης της δεν έλειψε από το πλευρό του κατοικιδίου του καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να το φροντίσει και να το παρηγορήσει.

Άρρωστος σκύλος μπαίνει σε ιατρείο για να ζητήσει βοήθεια - Η αντίδραση των γιατρών συγκλονίζει (video)

Σκύλος: Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία όπου ένας σκύλος μπήκε σε ιατρείο και ζήτησε βοήθεια επειδή ήταν άρρωστος.

Σημειώνεται ότι ένας σκύλος δεν θέλει να βγει καθόλου βόλτα με την ιδιοκτήτρια του να τον βγάζει με το ζόρι και αυτός να αντιδρά με αστείο τρόπο.

Σκύλος: Το συγκλονιστικό περιστατικό

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο από τη Βραζιλία μ’ έναν αδέσποτο τραυματισμένο σκύλο να μπαίνει σε κτηνιατρική κλινική ζητώντας βοήθεια.

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο κτηνιατρείο Vet VIP της πόλης Ζουαζέιρο ντο Νόρτε στην πολιτεία Σεαρά της Βραζιλιάς, διακρίνονται δύο πελάτες να περιμένουν με τα σκυλάκια τους αγκαλιά στο χώρο αναμονής, όταν μπαίνει κουτσαίνοντας το αδέσποτο, ελέγχει τον περιβάλλοντα χώρο και κάθεται κοντά στην είσοδο. Η κτηνίατρος, που καθόταν πίσω από τον γκισέ, πλησιάζει το σκυλί κι εκείνο σηκώνει το λαβωμένο πόδι του προς το μέρος της κουνώντας την ουρά του. Η κτηνίατρος διαπιστώνει ότι ένα νύχι είχε μπει στο πόδι της σκυλίτσας και περιποιήθηκε το τραύμα της, ενώ περαιτέρω εξέταση έδειξε ότι το αδέσποτο είχε έναν κακοήθη όγκο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων που απαιτούσε χημειοθεραπεία.

Απίστευτο αυτό που έκανε ένας σκύλος.

Το σκυλί βρήκε το κτηνιατρείο πιθανώς λόγω της οσμής άλλων ζώων στο χώρο, είπε η κτηνίατρος. «Δεν αιμορραγεί πλέον και δεν δείχνει σημάδια να πονάει. Αντέδρασε καλά στην πρώτη χημειοθεραπεία και θα δούμε πόσες ακόμη θα χρειαστεί. Είναι πολύ καλά, μια έξυπνη σκυλίτσα, πολύ διαφορετική απ’ όταν ήλθε εδώ», πρόσθεσε.

Η κτηνίατρος πήρε στο σπίτι της το σκυλάκι για όσο διάστημα θα αναρρώνει και καθημερινά τη συνοδεύει στην κλινική για τη συνέχεια της θεραπείας του. Η κλινική ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο συγκεντρώνοντας 713 δολάρια, πολύ πάνω από το στόχο της, για τα έξοδα θεραπείας του αδέσποτου, που θα δοθεί για υιοθεσία, μόλις αναρρώσει.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share