Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε αγκαλιά τη νεογέννητη αδερφή της και έτρεξε κλαίγοντας στη μαμά της. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

30 Ιουνίου 2021 22:41
Πήρε αγκαλιά τη νεογέννητη αδερφή της και έτρεξε κλαίγοντας στη μαμά της. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H δίχρονη Ellia ξύπνησε κατσουφιασμένη. Έτρεξε στη μητέρα της με δάκρυα στα μάτια και μόνο ένα πράγμα μπορούσε να της φτιάξει τη διάθεση.

Δείτε το υπέροχο βίντεο που ακολουθεί:

A typical morning in the Anderson house...

Posted by Story of This Life on Thursday, May 26, 2016

18χρονη μητέρα παράτησε το μωρό της για να πάει σε 7ήμερο πάρτι - Όταν γύρισε σπίτι... ΣΟΚ!

Σοκάρει η κίνηση μιας 18χρονης μητέρας όπου παράτησε το μωρό της για να πάει σε 7ήμερο πάρτι και βρήκε το αγοράκι της ηλικίας εννέα μηνών νεκρό! Ο δικαστής έκρινε ότι η αιτία θανάτου του παιδιού, ήταν η αφυδάτωση και η λιμοκτονία. «Όταν βρέθηκε το μωρό μέσα στο σπίτι ήταν ήδη νεκρό, αν και τα μάτια του ήταν ακόμα ανοιχτά από τον τρόμο», δήλωσε ο Ρώσος δικαστής.

«Μια αυτοψία έδειξε ότι τα εσωτερικά όργανα του μωρού άρχισαν να σταματάνε να λειτουργούν το ένα μετά το άλλο, λόγω έλλειψης τροφής και νερού». Η νεαρή Ρωσίδα μητέρα δεν έδειξε κανένα συναίσθημα όταν καταδικάστηκε για εξίμιση χρόνια επειδή άφησε το γιο της να πεθάνει.

Εξήγησε στην αστυνομία ότι είχε προσπαθήσει να δώσει το παιδί της σε ορφανοτροφείο όταν ήταν μόλις ενός μηνών, αλλά της τον επέστρεψαν. Παράλληλα δείτε και άλλη μια ιστορία με μια 33χρονη μητέρα, η οποία έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε... (Video)

18χρονη μητέρα παράτησε το μωρό της για να πάει σε 7ήμερο πάρτι

Βίντεο σοκ από κρυφή κάμερα - Μητέρα ανοίγει την τσάντα της και πετάει στην τουαλέτα το μωρό της

Βίντεο σοκ καταγράφηκε από κρυφή κάμερα καθώς όπως φαίνεται μία μητέρα άνοιξε την τσάντα της και πέταξε στην τουαλέτα το μωρό της! Συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν δημοσιεύσει ένα βίντεο και φωτογραφίες μίας μητέρας που πιστεύεται πως είναι η μητέρα ενός αγοριού που γεννήθηκε στην τουαλέτα του αεροδρομίου της Αριζόνα τον περασμένο μήνα.

Οι αρχές του αεροδρομίου Tuscon πιστεύουν πως η γυναίκα γέννησε το αγοράκι στην τουαλέτα πριν το μεταφέρει σε μία άλλη τουαλέτα μέσα σε βαλίτσα και το παρατήσει εκεί.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου βρήκε το παιδί, εγκαταλειμμένο στην τουαλέτα. Τώρα, έχει ξεκινήσει έρευνα να βρεθεί η μητέρα που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Ακόμη ένα βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της!

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει μία γυναίκα να κρατάει κάτι τυλιγμένο σε μία μπλε κουβέρτα. Σύμφωνα με αναφορές, είχε αφήσει και ένα σημείωμα με το μωρό που έλεγε πως δεν ήξερε πως ήταν έγκυος και πως δεν έχει την δύναμη να φροντίσει για το μωρό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share