Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα σκυλιά-φύλακες του κόσμου!

Αποτελούν... τρόμο για κάθε επίδοξο ληστή!

25 Ιουνίου 2021 09:00
Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα σκυλιά-φύλακες του κόσμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και με την πάροδο των χρόνων έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους με το κυνήγι, τη συντροφιά και ακόμη και τα έλκηθρα.

Από τους καλύτερους ρόλους τους οποίους ταιριάζουν είναι η φύλαξη, λόγω των φυσικών αμυντικών ενστίκτων τους, αλλά μερικές φυλές είναι πολύ πιο κατάλληλες σε αυτό από άλλους.

Για να είναι ένα σκυλί αποτελεσματικός φύλακας πρέπει να είναι σε εγρήγορση, έμπειρο στην πάλη και σημαντικό είναι το πόσο μπορεί ν’ αναπτυχθεί, η σωματική του διάπλαση δηλαδή.

Δείτε στο βίντεο τα 5 μεγαλύτερα σκυλιά-φύλακες του κόσμου:

Θυμάστε τον σκύλο που έσερνε με το αυτοκίνητό του ηλικιωμένος στην Κρήτη; Δείτε πως είναι σήμερα

Την ιστορία του σκυλάκου Γκούφη την ξέρει όλη η Ελλάδα, αφού πριν δύο χρόνια εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κινήσει αυτοκίνητου στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Κουφή Ρεθύμνου.

Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε ότι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μέτρα πιο πέρα για να μη φάει πρόβατα και τον σκοτώσουν. Επίσης είπε ότι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα και έτσι τον έδεσε και τον έσυρε.

Οι άνθρωποι που είδαν το περιστατικό κατάγγειλαν στην αστυνομία το συμβάν και ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Ο Γκούφη μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς τον ανέλαβε ένας φιλόζωος από την περιοχή, ο Γιάννης Σκεπετζάκης. Ο σκυλάκος ήταν πολύ φοβισμένος και ταλαιπωρημένος. Από τη σελίδα του κ. Σκεπετζάκη μαθαίνουμε τα εξής ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του σκύλου.

Ο Γκούφη αμέσως μετά το συμβάν πήγε στον κτηνίατρο όπου έκανε εξετάσεις και βγήκαν καλές. Τον ονόμασαν δε από Γκούφη Λάκυ. Είναι 3 χρόνων και περίπου 30 κιλά. Ήταν γεμάτος τσιμπούρια και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό, κάτι που σημαίνει ότι ζούσε δεμένος.

Ο κ. Σκεπετζάκης, ο οποίος έχει αρκετά σκυλιά, ανέλαβε να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι.

Αυτές τις μέρες ο σκύλος τελειώνει τη θεραπεία του. Και μπορεί να μην είχε κάποια αρρώστια, όμως ήταν πολύ ταλαιπωρημένος. Και σχεδόν παραμορφωμένος από τις μολύνσεις. Τώρα έχει αρχίσει και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και τη ράτσα του, που μοιάζει με Labrador Retriever. Είναι ένας φοβερό σκύλος. Παίζει ασταμάτητα, είναι φιλικός, κοινωνικός και απίστευτα υπάκουος.

Ο Λάκυ θα δοθεί σε έναν άνθρωπο που θα τον αγαπάει πολύ και θα τον φροντίζει.

Θυμάστε τον σκύλο που έσερνε με το αυτοκίνητό του ηλικιωμένος στην Κρήτη; Δείτε πως είναι σήμερα

Έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε! (Video)

Σκύλος: Θυμάστε που χοροπηδούσατε στο κρεβάτι των γονιών σας, όταν ήσασταν πολύ μικροί; Πιθανότατα σας έλεγαν ότι είναι πολύ επικίνδυνο και σας προειδοποιούσαν να μην το κάνετε, αλλά εσείς το κάνατε έτσι κι αλλιώς! Όταν κάτι ήταν εκτός ορίων επειδή έτσι έλεγε η μαμά ή ο μπαμπάς, ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το χοροπηδητό στο κρεβάτι δεν αρέσει μόνο στα παιδιά, αλλά και στους σκύλους! Αυτό το μικρό ντατσχάουντ, το οποίο ονομάζεται Pepper, κανονικά δεν επιτρέπεται να ανέβει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, αυτή την φορά ο ιδιοκτήτης του έβαλε μια κρυφή κάμερα και κατέγραψε την ξεκαρδιστική συμπεριφορά του. Παράλληλα δείτε και μια ιστορία που έχει viral, καθώς αδέσποτος σκύλος μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και «έκλεψε» ένα παπούτσι.

Το κουταβάκι ανέβασε και τη φίλη του στο κρεβάτι

Το κουταβάκι αυτό είναι μια χνουδωτή μπάλα γεμάτη ενέργεια και κάνει κύκλους γύρω από το κρεβάτι. Όλο αυτό το συνεπαίρνει και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη! Στα μισά του βίντεο, εμφανίζεται και η φίλη του, η Margo. Ανεβαίνει κι εκείνη και παίζουν μαζί πάνω στο κρεβάτι, με το παιχνίδι της. Είναι και οι δύο απίστευτα αξιαγάπητοι και, στο τέλος, είναι εντελώς εξαντλημένοι από όλο το παιχνίδι.

Βίντεο σοκ: Δείτε καρέ καρέ πως μπορούν να "αρπάξουν" το παιδί σας και να μην πάρετε χαμπάρι!

Παιδί: Είναι ίσως από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια! Πρόκειται για ένα πείραμα που έγινε, ώστε οι γονείς να δουν, το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει τα παιδιά τους, μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Ένας κύριος κρατά ένα κουτάβι στα χέρια του. Στο πείραμα πλησιάζει παιδιά όλων των ηλικιών, ακόμη και παιδιά δημοτικού.

Τα ρωτάει αν τους αρέσει το σκυλάκι, τους ζητά να το χαϊδέψουν και τέλος τους λέει αν θέλουν να πάνε μαζί του στο αυτοκίνητο για να δουν και άλλα κουτάβια. Όλα αυτά πάντα με τη συναίνεση των γονιών τους που ήταν πεπεισμένοι ότι τα παιδιά τους, θα τους ρωτούσαν πριν απομακρυνθούν από το πάρκο. Το πείραμα όμως τους διέψευσε.

Κανένα από τα παιδιά δεν ρώτησε τη μαμά του, για να ακολουθήσει τον ξένο που τους πρότεινε να πάνε να δούνε τα σκυλάκια. Μάλιστα οι περισσότερες μαμάδες σοκαρίστηκαν, καθώς όπως ανέφεραν είχαν συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα και ότι δεν φεύγουμε και δεν ακολουθούμε κανέναν ξένο που μας το ζητάει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και ενημερώστε τα παιδιά σας. Δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνονται από κοντά σας. Δεν πρέπει ποτέ να μιλάνε σε αγνώστους και πόσο μάλλον να τους ακολουθούν. Παράλληλα δείτε ποιες τροφές δεν πρέπει να δίνετε στα παιδία σας γιατί κινδυνεύουν από προβλήματα υγείας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share