Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ιωάννα Μπέλλα προκάλεσε "εγκεφαλικά" στη Μύκονο!

Αντέχεις να την δεις;

24 Ιουνίου 2021 13:02
Η Ιωάννα Μπέλλα προκάλεσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσοι άντρες κάνουν διακοπές στην Μύκονο είναι τυχεροί για δύο λόγους: ο πρώτος είναι γιατί χαλαρώνουν σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου και ο δεύτερος επειδή τα γυναικεία κορμιά που… παρελαύνουν μπροστά στα μάτια τους τα συναντάς μόνο στα εξώφυλλα περιοδικών.

Οπως, για παράδειγμα, το θανατηφόρο κορμί της Ιωάννας Μπέλλα. Το καλλίγραμμο μοντέλο πήρε τον σύντροφό του και πήγε για μπάνιο στην Ψαρρού.

Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια στην κοσμική πλαζ και αναστέναξαν οι λουόμενοι με την συγκλονιστική πίσω όψη της Ιωάννας.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV και θα αναστενάξετε κι εσείς!

Ιωάννα Μπέλλα: Oι φωτογραφίες του μοντέλου που κόβουν την ανάσα!

H Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλα ανησύχησε πολλούς με το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και χαίρει άκρας υγείας. Αυτές τις μέρες το μοντέλο απολαμβάνει τον τροπικό ήλιο της Αyada στις εξωτικές Μαλδίβες και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους φαίνεται να το απολαμβάνει.

 Ιωάννα Μπέλλα: Oι φωτογραφίες του μοντέλου

Η Ιωάννα κάνει φωτογραφίσεις στα διάφανα νερά με τη λευκή άμμο και το βράδυ απολαμβάνει τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τις παραδοσιακές μουσικές της περιοχής!

 Ιωάννα Μπέλλα: Oι φωτογραφίες του μοντέλου

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με τον χορό της Ιωάννας:

Άναψε φωτιές με τις αποκαλυπτικές φώτος της!

Άναψε φωτιές με τις αποκαλυπτικές φώτος της!

Και εννοείται μιλάμε για την Ιωάννα Μπέλλα!

Μία πολύ αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε στα Mad Walk 2019 η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα. Η χθεσινή βραδιά της μόδας είχε υπέροχες παρουσίες και όλες οι όμορφες κυρίες προσπάθησαν να κάνουν εμφανίσεις που θα κέρδιζαν τα φλας αλλά και το χειροκρότημα. Η Ιωάννα Μπέλλα περπάτησε στην πασαρέλα με μία άκρως αποκαλυπτική αμφίεση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

μπελλα madwalk 2019μπελλα madwalk 2019 2

Να σας θυμίσουμε: Madwalk 2019: Δείτε πρώτοι τις εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς!

Πηγή: youweekly.gr!










 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share