Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία με τελεφερίκ στην Ιταλία: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα με τους 14 νεκρούς!

Κόβει την ανάσα!

17 Ιουνίου 2021 14:34
Τραγωδία με τελεφερίκ στην Ιταλία: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα με τους 14 νεκρούς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στην Ιταλία, στέλνοντας στον θάνατο 14 άτομα, βγήκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες.

Το βίντεο δείχνει την μοιραία διαδρομή της καμπίνας τελεφερίκ που συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κοντά στη λίμνη Ματζόρε, όταν έσπασε το ατσάλινο νήμα που τη συγκρατούσε.

Το βίντεο δείχνει πόσο κοντά στην ασφάλεια βρίσκονταν οι 15 επιβάτες του τελεφερίκ προτού συμβεί το δυστύχημα. Το ολίγων δευτερολέπτων οπτικό υλικό δείχνει την καμπίνα καθώς πλησιάζει τον σταθμό. Ενώ βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από την ασφάλεια, το ατσάλινο νήμα σπάει και η καμπίνα εμφανίζεται να ακολουθεί μια ανεξέλεγκτη πορεία προς τα πίσω, προτού χτυπήσει σε έναν πυλώνα και τελικά συντριβεί.

Από τους 15 επιβάτες που βρίσκονταν στο εσωτερικό της επέζησε μονάχα ένας, ο μικρός Εϊτάν, ένα πεντάχρονο αγόρι από το Ισραήλ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία των εμπειρογνωμόνων, υπήρχαν εξαρχής πολλά τεχνικά προβλήματα στο τελεφερίκ, αφού όχι μόνο έσπασε το ατσάλινο νήμα, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν λειτούργησε ούτε το φρένο ασφαλείας, αφήνοντας την καμπίνα να πέσει στο κενό.

Που είναι η μαμά και ο μπαμπάς; Συγκλονίζει ο 5χρονος που επέζησε από την τραγωδία με το τελεφερίκ! Σκοτώθηκε όλη του η οικογένεια!

Ο μοναδικός επιζών, ο 5χρονος Εϊτάν, από το πολύνεκρο δυστύχημα στις ιταλικές Άλπεις ξύπνησε και αναζητάει τους δικούς του, που όμως είναι όλοι νεκροί.

Η ανείπωτη τραγωδία με την οποία ήρθε αντιμέτωπος ο 5χρονος Εϊτάν, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα ήταν σε κώμα, καθώς βρισκόταν στην καμπίνα του τελεφερίκ που έπεσε κοντά στη λίμνη Ματζιόρεα στην Ιταλία, συγκλονίζει και σοκάρει παγκοσμίως.

Η 26χρονη μητέρα του Εϊτάν, ο 30χρονος πατέρας του, ο μόλις 2 ετών αδελφός του, Τομ, ο 81χρονος παππούς του και η 71χρονη γιαγιά του βρήκαν τραγικό θάνατο την Κυριακή 23 Μαΐου, στο δυστύχημα στο οποίο συνολικά σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share