Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βλέπει μια “τεράστια σαύρα” να προσπαθεί να μπει στο σπίτι του - Όταν πάει να την πιάσει γίνεται το αδιανόητο…

Μην σου τύχει!

17 Ιουνίου 2021 14:18
Βλέπει μια “τεράστια σαύρα” να προσπαθεί να μπει στο σπίτι του - Όταν πάει να την πιάσει γίνεται το αδιανόητο…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας στην Ταϊλάνδη επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρήκε μια τεράστια σαύρα να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του για να μπει μέσα!

Ο Attanai Thaiyuanwong δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν την Τετάρτη 16 Ιουνίου, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν γιγαντιαίο ερπετοειδή εισβολέα, που το μέγεθος του ήταν όσο και η πόρτα που προσπαθούσε να περάσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Coconuts Bangkok, ακολουθεί ο παρακάτω …σπαρταριστός διάλογος, με τον Attanai να λέει στο βίντεο σοκαρισμένος: «(Η σαύρα) είναι στο σπίτι μας. Είναι γ….α τεράστια! «

Μια γυναίκα που κρατάει την κάμερα που έχει πάρει το θέμα πιο χιουμοριστικά λέει: «Λένε ότι αν τις ρίξουμε ένα κέρμα, θα φύγει μακριά! Είναι σαν να δίνουμε την ευχή μας στη σαύρα και καλή τύχη!»

«Να σταθεί δίπλα σου, αδελφή. Έχετε το ίδιο μέγεθος,» ανταποκρίνεται ο άνδρας.

«Είναι χαριτωμένο!» Απαντά η γυναίκα.

Αστειεύεται λέει ο άνδρας: «Χαριτωμένο; Έχει δοκιμάσει να δει τον εαυτό της στο καθρέφτη και να δούμε αν λέει και αυτή το ίδιο;»

Είναι ασαφές αν η οικογένεια κατάφερε να διώξει τελικά η σαύρα, το βίντεο δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Αυτή η σαύρα φαινόταν νεκρή - Μόλις την ακούμπησε ένας άντρας "κέρωσε" με αυτό που αντίκρισε

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες έχουν κληθεί αμέτρητες φορές για να σώσουν τη ζωή κάποιου ζώου που βρίσκεται σε κίνδυνο αλλά κάτι τέτοιο δεν είχαν ξαναδεί σίγουρα.

Σε αυτή την ιστορία πρωταγωνιστής είναι μια σαύρα που παραλίγο να χάσει τη ζωή της και την έσωσε ένας πυροσβέστης. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ερπετό μας εντυπωσιάζει, δείτε εδώ την ξεκαρδιστική στιγμή που μια σαύρα πλένει τα χέρια της.

Η συγκεκριμένη σαύρα είχε μια άτυχη στιγμή πέφτοντας σε μια πισίνα. Όταν ανασύρθηκε όλοι πίστευαν πως είναι νεκρή μέχρι που την πλησίασε ένας πυροσβέστης και πραγματικά της έσωσε τη ζωή.

Δείτε τη στιγμή της "διάσωσης":

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share