Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Σεξουαλική παρενόχληση 54χρονου σε 13χρονη μέσα σε ασανσέρ

«Έχω ακόμα εφιάλτες» λέει το κοριτσάκι

4 Ιουνίου 2021 14:12
Βίντεο σοκ: Σεξουαλική παρενόχληση 54χρονου σε 13χρονη μέσα σε ασανσέρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας υπάλληλος αστυνομικού τμήματος στην Αυστραλία βρέθηκε πρόσφατα ένοχος για σeξουαλική παρενόχληση εις βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού, το οποίο καταγράφηκε να «στριμώχνει» μέσα σε έναν ανελκυστήρα, τον Ιούλιο του 2019, θυμίζοντας αντίστοιχα περιστατικά που είχαμε πρόσφατα και στην χώρα μας.

Οι δικαιολογίες του Glenn Roche, που επιχείρησε να παρουσιάσει το περιστατικό ως αθώο, δεν έπεισαν τον δικαστή και έτσι ο 54χρονος θα περιμένει να ακούσει την ποινή που θα του επιβληθεί τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τη συγκεκριμένη μέρα του 2019 ο Roche είχε περάσει τις προηγούμενες ώρες κάνοντας βόλτα σε διάφορα αξιοθέατα του Σίδνεϊ με τη δική του σύζυγο και την οικογένεια του κοριτσιού, η οποία περιλαμβάνει τη μητέρα και τις αδελφές της. Η επίμαχη σκηνή που παρουσιάζεται στο παραπάνω βίντεο καταγράφηκε στο τέλος αυτής της κοινής εξόδου, όταν είχε φτάσει η στιγμή του αποχαιρετισμού.

Στις σκηνές που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύει το 7News, ο 54χρονος εμφανίζεται να «κυνηγά» το κορίτσι μέσα στον ανελκυστήρα του σιδηροδρομικού σταθμού Καμπραμάτα στο Σίδνεϊ, και να την πιάνει σφιχτά από τη μέση προτού το σώμα της γλιστρήσει στο έδαφος. Το κοριτσάκι κατέθεσε αργότερα στο δικαστήριο ότι ο άνδρας της έσφιξε δύο φορές το στήθος καθώς προσπαθούσε να την «γραπώσει», δήθεν για παιχνίδι.

Ακριβώς αυτή τη δικαιολογία, ότι επρόκειτο δηλ. για παιχνίδι, χρησιμοποίησε ο 54χρονος όταν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στο Λίβερπουλ της Νέας Νότιας Ουαλίας, αυτήν την εβδομάδα. Στις προηγούμενες συνομιλίες του με την αστυνομία ο Roche είχε παραδεχτεί ότι τα χέρια του βρέθηκαν πάνω στο στήθος της κοπέλας, τονίζοντας πάντως ότι αυτό ήταν τυχαίο και δεν αποσκοπούσε σε σeξουαλική ικανοποίηση. «Συνέβη επειδή άφησε το σώμα της να πέσει στο έδαφος και γλίστρησε μέσα από τα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 54χρονος (που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την εργασία του) εξήγησε ότι πριν «κυνηγήσει στ' αστεία» το κοριτσάκι είχε αγκαλιάσει και φιλήσει την μικρότερη αδελφούλα της και τη μητέρα της στο μάγουλο. «Εκείνη τη στιγμή το μυαλό μου είδε σαν πρόκληση να την τσακώσω και να της δώσω ένα φιλί, όπως είχα κάνει στις αδελφές της και τη μαμά της. Θυμάμαι ότι τη φίλησα στο δεξί μάγουλο και αυτός ήταν ο μοναδικός μου στόχος».

Αργότερα το ίδιο βράδυ, η μητέρα του κοριτσιού τηλεφώνησε στον Roche, για να του πει ότι είχε τρομάξει την κόρη της. Η μικρούλα είπε στο δικαστήριο ότι ακόμα βλέπει εφιάλτες από την επίθεση και ότι φοβάται μήπως της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ο Roche επιμένει ακόμη ότι δεν έκανε τίποτε κακό και ότι οι προθέσεις του ήταν «καθαρές».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share