Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Μπουνιές και κλωτσιές σε πτήση της Ryanair! Έσυραν από τα μαλλιά γυναίκα εκτός αεροπλάνου λόγω... μάσκας!

Απίστευτο περιστατικό!

1 Ιουνίου 2021 13:28
Μπουνιές και κλωτσιές σε πτήση της Ryanair! Έσυραν από τα μαλλιά γυναίκα εκτός αεροπλάνου λόγω... μάσκας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε σε μια πτήση της Ryanair από την Ίμπιζα με προορισμό το Μιλάνο, στη διάρκεια της οποίας ξέσπασε σοβαρός καβγάς επειδή μια Ιταλίδα αρνιόταν να φορέσει τη μάσκα της.

Μάλιστα σε βίντεο που καταγράφηκε φαίνεται η γυναίκα να επιτίθεται σε μια συνεπιβάτισσά της, αλλά και σε μέλη του πληρώματος της πτήσης την ώρα που την έσερναν έξω από το αεροπλάνο.

Στη διάρκεια της πτήσης έπρεπε όλοι οι επιβάτες να φορούν μάσκα για την αποφυγή της εξάπλωσης της Covid-19. Οι εικόνες από την πτήση κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πότε σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άλλοι επιβάτες ζητούσαν από την Ιταλίδα να φορέσει τη μάσκα προσώπου της. Εκείνη αντέδρασε, εξαπολύοντας φραστική επίθεση.

Καθώς τα αίματα άναψαν, εκείνη άρχισα να τους φτύνει και να τους επιτίθεται σωματικά. Σε κάποιο σημείο φαίνεται η γυναίκα να τραβά τα μαλλιά μιας συνεπιβάτισσας.

Μέλη του πληρώματος παρενέβησαν για να συνοδεύσουν τη γυναίκα έξω από το αεροπλάνο, το οποίο δεν είχε ακόμη απογειωθεί, και στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να επιτίθεται σε αεροσυνοδούς την ώρα που την απομακρύνουν από την πτήση.

Το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες κάνει τον γύρο των social media.

Η Ryanair ζητά από όλους τους επιβάτες να φορούν μάσκα στη διάρκεια της πτήσης, καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα τους. Οι επιβάτες μπορούν να βγάλουν τη μάσκα μόνο όταν τρώνε ή πίνουν κάτι.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν στη γυναίκα ασκήθηκε κάποια δίωξη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

ΙΑΤΑ-επικεφαλής: Υποχρεωτική η μάσκα στα αεροπλάνα για πολύ καιρό ακόμη

Για «μεγάλο διάστημα» θα παραμείνει η υποχρέωση της χρήσης προστατευτικής μάσκας μέσα στα αεροπλάνα, εκτιμά ο επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ, και προβλέπει ότι τουλάχιστον για τους επόμενους 18 μήνες τα αεροπορικά ταξίδια θα είναι περίπου όπως σήμερα.

Σε συνέντευξή του στην Sueddeutsche Zeitung, τονίζει ότι η άρση περιορισμών και υποχρεώσεων για τους επιβάτες, οι οποίοι επιβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού, δεν θα είναι εφικτή στο άμεσο μέλλον. «Ελπίζουμε με κάποια ψηφιακά βήματα, μέσω των οποίων θα πιστοποιείται η κατάσταση της υγείας των επιβατών και ενδεχομένως με μάσκες» δηλώνει ο επικεφαλής της ΙΑΤΑ.

Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές εξελίξεις στις αερομεταφορές, ο κ. Ζινιάκ δεν περιμένει ταχεία ανάκαμψη. «Βλέπουμε κάποια μικρά βήματα στη Βόρεια Αμερική και στην Ασία, αλλά όλα βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο» σημειώνει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share