Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ από κάμερα ασφαλείας: Καρφώθηκε με την μηχανή του με 140 χλμ. πάνω σε φορτηγό

Κόβει την ανάσα!

26 Μαΐου 2021 13:23
Βίντεο σοκ από κάμερα ασφαλείας: Καρφώθηκε με την μηχανή του με 140 χλμ. πάνω σε φορτηγό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο σοκ: Στιγμές που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα του αναβάτη μιας μηχανής στην Αυστραλία ο οποίος καρφώθηκε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 140χλμ/ώρα πάνω σε φορτηγό.

Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος ο αναβάτης έδωσε στη δημοσιότητα η σύζυγός του καθώς ο ίδιος υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του άφησαν μόνιμη αναπηρία. Στο βίντεο φαίνεται, μάλιστα, η μοτοσικλέτα να «πιάνει» ταχύτητα έως και 267χλμ./ώρα ενώ κινείται σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Αυστραλίας.

Μετά τη σύγκρουση ο αναβάτης της μοτοσικλέτας έμεινε σε κώμα για δύο μήνες και πλέον χρειάζεται βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο καθώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει.

«Η απόφασή του να τρέξει δεν είχε επιπτώσεις μόνο στον ίδιο. Άφησε σημάδια σε όλους όσοι τον κράτησαν ζωντανό στον δρόμο ενώ άλλαξε για πάντα την ζωή της οικογένειάς του» σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φρικτό τροχαίο στη Καλαμάτα: Νεκροί δύο 20χρονοι

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο 20χρονους σημειώθηκε χθες το βράδυ στο 21ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της περιοχής Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος και επέβαινε ο συνομήλικός του εξετράπη, για άγνωστο ακόμα λόγο, από την πορεία του, μπήκε σε γειτονικό χωράφι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και τοίχο σπιτιού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο 20χρονοι, ενώ προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Δείτε εικόνες από το σημείο που δημοσιεύει το messinialive.gr:

Φρικτό τροχαίο στη Καλαμάτα: Νεκροί δύο 20χρονοι

Φρικτό τροχαίο στη ΚαλαμάταΚαλαμάτα τροχαίο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share