Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλο το ίντερνετ μιλά για την Νατάσα Γιάμαλη: Είπε σε 3 λεπτά όσα οι άλλοι δεν έλεγαν χρόνια

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

10 Μαΐου 2021 14:59
Όλο το ίντερνετ μιλά για την Νατάσα Γιάμαλη: Είπε σε 3 λεπτά όσα οι άλλοι δεν έλεγαν χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοσιογράφος του kontra Νατάσα Γιάμαλη, με αφορμή τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η νεαρή Δανάη στη Νέα Σμύρνη, την ώρα της επιστροφής στο σπίτι της, από τον 22χρονο επιδειξία, σχολιάζει το ζήτημα της ανασφάλειας που νιώθουν οι γυναίκες αλλά και τον τρόπο που οφείλουν οι γονείς να διαπαιδαγωγούν τους γιους τους.

Το απόσπασμα από το σχόλιο στο κεντρικό δελτίο του kontra ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας το εξής:

Ως πότε θα φοβούνται οι γυναίκες ; Να εκπαιδεύσουμε τους γιούς μας

Υπάρχει μια προβληματική κουλτούρα και στη χώρα μας. Μεγαλώνουμε διαφορετικά τις κόρες από τους γιούς μας. Ο γιός πρέπει να είναι μάγκας, σεξουαλικά ενεργός με πολλές εμπειρίες και να μην τον τυλίξει καμιά. Η κόρη, πρέπει να φαίνεται σεμνή σαν την γυναίκα του Καίσαρα, χωρίς πολλές εμπειρίες και να νοικοκυρευτεί.

Αν δεν μεγαλώνουμε με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες αρχές τα παιδιά μας, ποτέ δεν θα αντιμετωπίσουν την κοπέλα απέναντι ως ίση.

Το θέμα δεν είναι να προστατεύσουμε τις κόρες μας, αλλά να εκπαιδεύσουμε τους γιούς μας. Από εκεί ξεκινάνε όλα.

Νέα Σμύρνη: Αφέθηκε ελεύθερος o 22χρονος!

Νέα Σμύρνη: Έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, ο 22χρονος, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία Αυτοφώρου, όπου και θα καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 22χρονος έλαβε αναβολή και θα δικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ μέχρι τότε αφήνεται ελεύθερος.

Οι γυναίκες που κατήγγειλαν τη «δράση» του, η οποία τον οδήγησε ενώπιον των Αρχών την περασμένη Παρασκευή, βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου.

Τι λέει ο δικηγόρος του 22χρονου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, κατά την έξοδό του, δήλωσε: «Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη», ενώ συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες» ότι «δεν έγινε ποτέ».

«Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το “έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες”, δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» ανέφερε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share