Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

«Θα σας τα πω χύμα. Τα εμβόλια είναι του διαβόλου» - Αρνητής ιερέας έκανε Ανάσταση τα μεσάνυχτα

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

5 Μαΐου 2021 12:05
«Θα σας τα πω χύμα. Τα εμβόλια είναι του διαβόλου» - Αρνητής ιερέας έκανε Ανάσταση τα μεσάνυχτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο προκάλεσε βίντεο που συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου με έναν ιερέα στα Νέα Σίλλατα Χαλκιδικής ο οποίος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να απαγορεύσει την είσοδο σε πιστούς που είτε έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, είτε φοράνε μάσκα, είτε έχουν κάνει self test.

“Θα σας το πω έτσι χύμα. Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και έχει κάνει και τα τεστ, δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία” δήλωσε χαρακτηριστικά, με τους πιστούς που ήταν παρόντες να τον χειροκροτούν.

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, Των Αγίων Παθών Του Κυρίου, έβγαλε λόγο και ανέφερε πως του είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κορωνοϊού.

“Όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου, αυτός δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, δεν έχει το δικαίωμα να πάει στην εκκλησία, δεν έχει το δικαίωμα να έχει περίθαλψη, δεν έχει το δικαίωμα τα παιδιά του να πάνε στο σχολείο” πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για φασισμό.

Υπογράμμισε ότι ο Θεός κάνει το ακριβώς αντίθετο, καθώς σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου. «Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και τα τεστ για κορωνοϊό δεν θα μπει στην εκκλησία. Σκανδαλίζεστε; Ξέρετε τι είναι αυτός ο διάβολος», λέει χαρακτηριστικά ο ιερέας.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως έχει μίσος μέσα του και πως αν έβλεπε τον Μητσοτάκη θα τον έπνιγε. Στο τέλος της ομιλίας του, ο Ιερέας αναφέρει πως η Ανάσταση θα γίνει κανονικά στις 00:00, με ότι προκύψει, προτρέποντας τους πιστούς να μην στεναχωρηθούν ότι και αν συμβεί.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share