Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Συγκινητική στιγμή: Σκυλίτσα και καρακάξα κοιμούνται αγκαλιά και κρατιούνται χεράκι- χεράκι (Video)

Tα δύο ζωάκια είναι πραγματικά αχώριστα

4 Μαΐου 2021 15:04
Συγκινητική στιγμή: Σκυλίτσα και καρακάξα κοιμούνται αγκαλιά και κρατιούνται χεράκι- χεράκι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σκυλίτσα και μια καρακάξα κρατιούνται χεράκι - χεράκι καθώς κοιμούνται. Ένα στιγμιότυπο που προκαλεί συγκίνηση.

Η σκυλίτσα - η οποία βρήκε το πουλάκι- δεν έχασε στιγμή μέχρι να ειδοποιήσει την αφεντικίνα της όταν βρήκε μια μικρή καρακάξα που είχε πέσει στον δρόμο από τη φωλιά στο δέντρο.

Μέχρι τότε, η ενός έτους σκυλίτσα - Πέγκι όπως την λένε- τρομοκρατούνταν κάθε που έβλεπε κάποιο πουλί, αλλά με την Μόλυ ήταν αλλιώς.

Το σκυλάκι πήρε τον νεοσσό υπό την προστασία της, νομίζοντας ότι είναι παιδί της.

Μάλιστα, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, η σκυλίτσα κατέβασε μέχρι και γάλα για να θηλάσει τη μικρή καρακάξα.

Και το πουλάκι έφτασε στο σημείο να τσιμπολογάει το στήθος το σκυλιού, προσπαθώντας να πιεί γάλα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

Ο σκύλος γάβγιζε στην babysitter και ο πατέρας έβαλε κάμερα- Δεν φαντάζεστε τι ανακάλυψε (video)

Ο σκύλος αντιπάθησε από την πρώτη στιγμή την babysitter και αυτό έσωσε το μωρό.

Ο σκύλος κάθε φορά που έβλεπε την κοπέλα που κρατούσε το μωρό της οικογένειας γάβγιζε επίμονα και γρύλιζε. Αυτό ήταν κάτι που προβλημάτισε τον πατέρα του μωρού και έτσι αποφάσισε μια μέρα ν' αφήσει ένα κινητό τηλέφωνο κάτω από τον καναπέ προκειμένου να ηχογραφήσει την babysitter.

Τα όσα ανακάλυψαν ήταν πραγματικά ανατριχιαστικά

Μια οικογένεια, αναζήτησε babysitter για να κρατάει το 7 μηνών μωράκι, αφού η μητέρα του έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά της σύντομα.

Αφού, έλεγξαν εξονυχιστικά τα βιογραφικά, έκαναν έλεγχο στο παρελθόν και τις προηγούμενες εργασίες διάφορων γυναικών από τις οποίες πήραν συνέντευξη και κατέληξαν στην 22χρονη Alexis Khan.

Το μόνο μέλος της οικογένειας που έδειξε από την αρχή την επιφυλακτικότητά του παρά το τέλειο βιογραφικό και τις ιδανικές συστατικές, ήταν ο σκύλος του σπιτιού!

«Από την αρχή παρατηρήσαμε μια επιθετικότητα και μια επιφυλακτικότητα του σκυλιού όταν η Alexis ήταν στο χώρο. Γρύλιζε, στεκόταν απέναντί της και την κοίταζε επίμονα και δεν την άφηνε να κρατάει το γιο μας στα χέρια της» λέει ο πατέρας.

Η επιμονή του σκύλου έσωσε το μωράκι

Η Alexis, ήταν ήδη 5 μήνες baby sitter του παιδιού, όταν άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει και τότε αποφάσισαν να το ψάξουν όσο περισσότερο μπορούσαν αφού φαινομενικά όλα έδειχναν καλά, όπως αναφέρει το taz.

Ο μπαμπάς, έκρυψε ένα κινητό κάτω από τον καναπέ και το άφησε σε λειτουργία καταγραφής ήχου. Το βράδυ, όταν άκουσαν τι είχε καταγράψει, έπαθαν σοκ!

«Η Alexis, καταριόταν το παιδί, το έβριζε και το χαστούκιζε, με το βρέφος να σπαράζει στο κλάμα! Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε» λέει ο πατέρας.

Άμεσα πήγαν το παιδί σε γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάποια περαιτέρω βλάβη και στην συνέχεια υπέβαλλαν μήνυση στην 22χρονη, η οποία ομολόγησε τις πράξεις της.

Ο λατρεμένος σκύλος της οικογένειας, ήταν ο φύλακας άγγελος του παιδιού!

Δείτε το video παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share