Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που καταρρέει ο πάτος πισίνας πολυκατοικίας - Το νερό έπεσε στο υπόγειο γκαράζ

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Από θαύμα δεν υπήρχε άνθρωπος στη πισίνα

28 Απριλίου 2021 09:53
Βίντεο σοκ: Η στιγμή που καταρρέει ο πάτος πισίνας πολυκατοικίας - Το νερό έπεσε στο υπόγειο γκαράζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομοκρατικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με τον πάτο της πισίνας σε ταράτσα πολυκατοικίας να καταρρέει.

Την κατάρρευση μιας πισίνας σε συγκρότημα κατοικιών στη Βραζιλία κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε μια παραθαλάσσια πολυκατοικία στο Εσπιρίτο Σάντο της νοτιοανατολικής Βραζιλίας. Η πισίνα, μήκους 75 μέτρων κατέρρευσε ξαφνικά, στέλνοντας όλο το νερό σε ένα γκαράζ στο ισόγειο του συγκροτήματος. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν καταστράφηκαν οχήματα στον εσωτερικό χώρο στάθμευσης.

Η διαδικτυακή πύλη ειδήσεων της Βραζιλίας G1 ανέφερε πως οι 270 ένοικοι του κτιρίου απομακρύνθηκαν από τις κατοικίες τους. Μερικοί ενοικιαστές, μάλιστα, ανέφεραν έντονη οσμή αερίου από την θερμαινόμενη πισίνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Folha Vitoria, η πισίνα έκλεισε για τουλάχιστον 3 μήνες το 2020 λόγω διαρροής. «Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Αμέσως προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη» είπε η Ουμπιράτσι Φονσέκα. «Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε ότι πολύ νερό έβγαινε από το κτίριο και έπεφτε γρήγορα».

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Είδε ένα παράξενο πλάσμα να κολυμπάει στην πισίνα της. Όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν σκύλος, άρπαξε αμέσως την κάμερα…

Ένα τρομοκρατικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με τον πάτο της πισίνας σε ταράτσα πολυκατοικίας να καταρρέει.
Η παραθαλάσσια πολυκατοικία όπου σημειώθηκε το περιστατικό


Η Argo, η εταιρεία που κατασκεύασε το κτίριο των 90 διαμερισμάτων, φρόντισε ώστε οι ενοικιαστές να διαμείνουν σε ξενοδοχεία της περιοχής δωρεάν. Οι ένοικοι, πάντως, επέστρεψαν χθες στα σπίτια τους, αφότου μηχανικοί επιθεώρησαν το συγκρότημα και δεν βρήκαν δομικές ζημιές.

Άντρας έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα του όταν ξαφνικά τον ακούμπησε...

Είναι ωραίο όταν κάποιος απολαμβάνει τον ήλιο χαλαρός χωρίς να τον ενοχλεί κανείς και ειδικά όταν μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου στην πισίνα σου.

Σε τέτοια κατάσταση βρισκόταν και ένας άντρας στο σπίτι του στο Γκρίνφιλντ στη Μασαχουσέτη, έχοντας χαλαρώσει μάλιστα τόσο πολύ με αποτέλεσμα να τον πάρει ο ύπνος.

Ξαφνικά όμως ένας απρόσκλητος επισκέπτης τον ξύπνησε ακουμπώντας του το πόδι. Αυτός ήταν μια φιλική αρκούδα, η οποία εμφανίστηκε από το πουθενά, ήπιε νερό από την πισίνα και μετά πήγε προς τον άνδρα.

Αυτός όμως ξύπνησε απότομα με αποτέλεσμα να την τρομάξει.

Δείτε το βίντεο

Μία άλλη αρκούδα όμως δεν ήταν τόσο φιλική όταν κάποια άτομα την φωτογράφιζαν από απόσταση.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share