Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λεωφόρο Κύμης: Έτρεχε με 300 χιλιόμετρα, διαλύθηκε το ΙΧ! (video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός

23 Απριλίου 2021 13:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για άλλη μία φορά η περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού και συγκεκριμένα η Λεωφ. Κύμης έγινε «πίστα» για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας και σκηνικό για ένα ατύχημα με τρομακτικές εικόνες.

Συγκλονιστικό video με σύγκρουση αυτοκινήτου στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. To ατύχημα ευτυχώς δεν είχε σοβαρό τραυματισμό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί διασχίζοντας την κεντρική Λεωφόρο, η οποία οδηγεί στο Ολυμπιακό χωριό, τις βραδινές ώρες έχουν βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωποι με αυτοκίνητα που κάνουν κόντρες. Μη μπορώντας να τα αποφύγουν εν πλέκονται σε σφοδρές συγκρούσεις καταλήγοντας στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα της λεωφόρου με εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης 21/4 όταν ο οδηγός ενός μαύρου Honda Civic κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος χτύπησε σε στηθαίο του δρόμου, έκανε μία περιστροφή και «καρφώθηκε» στις διαχωριστικές μπάρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός του Civic βγήκε από το εσωτερικό του έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα. Από τύχη γλίτωσαν την επαφή οι επιβάτες του οχήματος που ακολουθούσε και κατέγραψαν το ατύχημα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός 19χρονος μπασκτεμπολίστας!

Ο Τέρανς Κλαρκ, υποψήφιος για το φετινό Draft του ΝΒΑ και πελάτης της εταιρίας Clutch Sports (που έχει τα δικαιώματα των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Λος Άντζελες!

Το νήμα της ζωής του Τέρανς Κλαρκ κόπηκε απότομα. Ο 19χρονος shooting guard έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους του Λος Άντζελες, μόλις 24 ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας του με την εταιρία μάνατζερ Clutch Sports (η οποία διαχειρίζεται παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις), προκειμένου να λάβει μέρος στο φετινό Draft του ΝΒΑ!

Ο Κλαρκ αγωνίστηκε φέτος στο Κεντάκι (9.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 2 ασιστ) και μετά από μόλις από μία χρονιά στο NCAA ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα, το ΝΒΑ.

Στο αμάξι που ακολουθούσε αυτό του Κλαρκ ήταν και ο συμπαίκτης του στο Κεντάκι, ο Μπι Τζέι Μπόστον, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

«Είμαι καταρρακωμένος και άρρωστος απόψε. Ζητάω από όλους σας μία στιγμή προσευχής για τον Τέρανς Κλαρκ και την οικογένειά του», ήταν η μήνυμα που έστειλε ο προπονητής του στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι.

Η είδηση του θανάτου προκάλεσε «κύμα» tweets από δεκάδες παίκτες του ΝΒΑ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share