Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε τι έγινε όταν το μωρό πήρε το φαγητό του σκύλου

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 11.000.000 προβολές

14 Απριλίου 2021 09:05
Δεν φαντάζεστε τι έγινε όταν το μωρό πήρε το φαγητό του σκύλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και ειδικά με τα παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί να περνάνε βασανιστήρια στα χέρια των μωρών, αλλά οι τετράποδοι φίλοι μας το απολαμβάνουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα μωράκι να μεγαλώνει παρέα μ' ένα μεγαλόσωμο σκυλάκι. Δείτε εδώ τι κάνει ένας σκύλος ενώ το μωράκι κοιμάται.

Μάλιστα, το μωρό και ο σκύλος συχνά μοιράζονται και το φαγητό τους, ενώ λατρεύουν να παίζουν μέσα στη κούνια του μωρού ή στο κλουβάκι του σκύλου.

Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης και όπως θα δείτε ο ένας δεν φοβάται τον άλλο, αντιθέτως απολαμβάνουν τα όσα κάνουν παρέα, όπως τα απολαμβάνουν και οι γονείς του μωρού, οι οποίοι απαθανατίζουν την κάθε στιγμή με το κινητό τους τηλέφωνο.

Το συγκεκριμένο βίντεο μέσα σε δυο μήνες έχει συγκεντρώσει πάνω από 11.000.000 προβολές στο Youtube.

Δείτε το video παρακάτω:

Σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Πολλές φορές, οι άνθρωποι έχουν σκυλιά πολύ πριν να κάνουν παιδιά. Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά μπορούν να γίνουν σχεδόν σαν τα μωρά σας. Αλλά όταν ένα ανθρώπινο μωρό εμφανίζεται, μπορεί να διαταράξει την υπάρχουσα οικογενειακή δυναμική.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ενώ, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου, μόλις καταλαβαίνει ότι το αφεντικό του δεν βρίσκεται πια από πίσω του.

Ο ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου - Δείτε όμως τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι (Video)

Ένας ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου. Με αυτό όμως που θα δείτε τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, μία γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκύλο της όταν ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αυτό το μικρό κουτάβι μαζί με τον ιδιοκτήτη του κάνουν την προσευχή τους πριν εκείνο ορμήξει στο φαγητό του. Τι καταπληκτικό κουτάβι, πολύ εκπαιδευμένο και τόσο χαριτωμένο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share