Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ηρωικός σκύλος πήρε λιοντάρι στο κυνήγι: Αδέσποτο τα έβαλε με τρομερή λέαινα (video)

Βίντεο που θα σας κόψει την ανάσα

9 Απριλίου 2021 10:42
Ηρωικός σκύλος πήρε λιοντάρι στο κυνήγι: Αδέσποτο τα έβαλε με τρομερή λέαινα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιαστικό βίντεο που κόβει την ανάσα: Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας αδέσποτος σκύλος μάχεται θαρραλέα με μια λέαινα σε δάσος στην Ινδία.

Το θηλυκό λιοντάρι αρχίζει να κυνηγά το σκυλί, με τα δύο ζώα να αρχίζουν μια άγρια μάχη μπροστά στα έκπληκτα μάτια ενός Ινδού δασοφύλακα.

Μετά από λίγες στιγμές, ο σκύλος καταφέρνει να αποκρούσει την επίθεση και να απομακρυνθεί από τη λέαινα.

Όμως, μετά από λίγο ξαναπλησιάζει το λιοντάρι και η μάχη αρχίζει ξανά.

Μόλις όμως ένα ακόμη θηλυκό λιοντάρι φαίνεται να πλησιάζει, το σκυλί αποφασίζει να εγκαταλείψει το σημείο γιατί όσο γενναίος κι αν είναι, δεν θα είχε και πολλές ελπίδες απέναντι στα δύο σαρκοβόρα θηρία.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Λέαινα τα "χώνει" σε αρσενικό λιοντάρι και εκείνο κρύβει το πρόσωπό του με την πατούσα του (pics)

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μάχη μέχρι θανάτου: Κροκόδειλος επιτίθεται σε λιοντάρι και… Αντέχεις να το δεις;

Ένα λιοντάρι κολυμπά και ξαφνικά εμφανίζεται κροκόδειλος!

Να κολυμπήσει ήθελε ένα λιοντάρι σε λίμνη αλλά αγνόησε το γεγονός πως μπορεί να παραμονεύει κάποιος κροκόδειλος! Επίσης, δείτε την επική τιτανομαχία ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα γορίλα.

Καθώς κολυμπούσε εμφανίστηκε μπροστά σε λιοντάρι ένας κροκόδειλος και η μάχη ξεκίνησε, αφήνοντας σοβαρά τραυματισμένος το λιοντάρι.

Αν θεωρείτε αυτή θανάσιμη μάχη τι να πείτε και για εκείνη ανάμεσα σ' ένα λιοντάρι και ένα ανακόντα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βούβαλος ήρθε αντιμέτωπος με ένα λιοντάρι αλλά αυτό που έγινε μετά θα σας εκπλήξει (video)

Τα λιοντάρια όπως γνωρίζουμε όλοι είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα αλλά όταν έρχονται σε κόντρα με άλλα ζώα γίνεται η μάχη των "αιώνων", όπως για παράδειγμα όταν ένα λιοντάρι ήρθε σε κόντρα με ένα ανακόντα.

Συγκεκριμένα τρία λιοντάρια στο εθνικό πάρκο Kruger επιτέθηκαν σε βούβαλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Με τη σειρά τα λιοντάρια προσπάθησαν να πιάσουν το ζώο, που αντιστεκόταν με θάρρος για να σώσει τη ζωή του από τους τρομερούς κυνηγούς. Και ήταν τόσο αλαφιασμένο το ζώο, που προσπαθώντας να σωθεί, δεν πρόσεξε το σταματημένο τζιπ με τους τουρίστες κι έπεσε επάνω του.

Δείτε τι γίνεται όταν ένα λιοντάρι και ένα βουβάλι έρχονται σε σύγκρουση.

«Εκπλαγήκαμε πολύ όταν ο βούβαλος συγκρούστηκε με το όχημα μπροστά μας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνέβη ήταν “μακάρι να είχα κι εγώ την κάμερά μου να το βιντεοσκοπήσω”» είπε μια από τις τουρίστριες.

Ευτυχώς από το τρακάρισμα ο βούβαλος δεν έπαθε τίποτα, μάλιστα η σύγκρουση τρόμαξε το λιοντάρι και το φυτοφάγο ζώο κέρδισε λίγο χρόνο και βρήκε την ευκαιρία να τρέξει να σωθεί από τους διώκτες του.

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share