Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που εντυπωσίασε τους πάντες!

Θα εντυπωσιαστείτε!

2 Απριλίου 2021 14:17
Το ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που εντυπωσίασε τους πάντες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη, κι όταν ο γοητευτικός ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σταμούλη που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δε θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση και πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα. Ωστόσο, εκτός από αυτό το χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής.

Δείτε το λεβέντικο χορό του:

Ζεϊμπέκικο - Ο χορός του Σπύρου Παπαδόπουλου που έχει φτάσει τις 5.849.721 προβολές

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από το να "καμαρώνει" τους καλεσμένους που σηκώνονται και χορεύουν στην εκπομπή του, μας απέδειξε πως κι εκείνος μπορεί να χορέψει και μάλιστα εξαιρετικά.

Όταν πριν χρόνια βρέθηκε στο στούντιο καλεσμένος ο Γιάννης Πάριος, ο παρουσιαστής χάρισε στους πάντες ένα από τα πιο τίμια και υποδειγματικά ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε. Ωστόσο, εκτός από τον χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο ενός 90χρονου.

Δείτε το μοναδικό χορό του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share