Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πατέρας έβαλε το παιδί του να οδηγήσει μηχανή πολλών κυβικών - Τέρμα τα γκάζια και χωρίς κράνη

Τα σχόλια δικά σας!

23 Μαρτίου 2021 21:14
Πατέρας έβαλε το παιδί του να οδηγήσει μηχανή πολλών κυβικών - Τέρμα τα γκάζια και χωρίς κράνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρωτοφανές βίντεο που έγινε viral στην πλατφόρμα του TikTok προκαλεί σάλο και αποτροπιασμό για την ανευθυνότητα ενός πατέρα που αφήνει τον πλήρη έλεγχο της μηχανής του στον γιο του!

Περήφανος για την τρομερή ασυνειδησία του, ο Iταλός πατέρας που φαίνεται να αγαπά την ταχύτητα, έβαλε στην θέση του οδηγού της μοτοσικλέτας του, το ανήλικο παιδί του.

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο TikTok, ο πιτσιρίκος κρατάει το τιμόνι και ταυτόχρονα "ανοίγει" τη μηχανή μεγάλου κυβισμού σε κεντρικό δρόμο.

Πατέρας και γιος δεν φορούν κράνη, ενώ καθώς το μικρό παιδί έχει τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσικλέτας, την ώρα που ο πρώτος… απολαμβάνει το τσιγάρο του.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Πατέρας χάιδευε με περίεργο τρόπο την ανήλικη κόρη του και το ανέβασε στο διαδίκτυο (video)

Πατέρας: Ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε μέρος στην Τουρκία όπου ένας πατέρας χάιδευε με παράξενο τρόπο την ανήλικη του κόρη όπου και το βιντεοσκοπούσε με αποτέλεσμα να το ανεβάσει στην πλατφόρμα του TikTok.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες σημειώθηκε ένα ανατριχιαστικό έγκλημα όπου ένας 69χρονος πατέρας δολοφόνησε την 29χρονη κόρη του αφού την πυροβόλησε.

Πατέρας: Η αδιανόητη πράξη στην κόρη του

Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να χαϊδεύει την ανήλικη κόρη του και το ανέβασε στο TikTok είναι από την Τουρκία όπου και οι τουρκικές αρχές μόλις το αντιλήφθηκαν τον συνέλαβαν άμεσα.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο Χασάν Τουντσλάρ, συνελήφθη και προφυλακίστηκε, μετέδωσε το πρακτορείο DHA. Το θύμα, ένα κορίτσι 15 ετών, ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικογένειας, καταγγέλλοντας «τα ανάρμοστα σχόλια και χειρονομίες του πατέρα προς την κόρη του».

Ο άνδρας ανήρτησε χθες Δευτέρα στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να χαϊδεύει το στήθος της κόρης του κάτω από τα ρούχα της. «Δόξα τω Θεώ είναι απαλή σαν κρέμα», λέει για το έφηβο κορίτσι που δεν μιλά.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να ζητούν τη σύλληψη του πατέρα και το κλείσιμο του TikTok.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share