Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό - Θα πάθετε πλάκα με την αντίδρασή του

Πανέμορφη στιγμή!

8 Μαρτίου 2021 15:12
Έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό - Θα πάθετε πλάκα με την αντίδρασή του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό. Συγκεκριμένα, η Στεφανία, έχει το χαριτωμένο της κουτάβι, τη Τζούνι, ως παιδί της και αποφασίζει να της ανακοινώσει πως θα αποκτήσει αδερφάκι.

Η αντίδραση του κουταβιού της είναι πραγματικά απίστευτη και όπως δείχνει αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο το αδερφάκι της. Επίσης, η κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα.

Δείτε το πανέμορφο βίντεο:

Πατέρας τραβάει με την κάμερα το μωράκι του ενώ συζητάει με τον σκύλο - Θα «λιώσετε» (Video)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από ένα μωρό με έναν σκύλο και αυτό το υλικό από το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας με την κάμερα είναι η απόδειξη. Ενώ, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι.

Δείτε τον Wicket, τον σκύλο, να συζητά σοβαρά με την μικρή Sophie. Οι γονείς της πιστεύουν ότι έχει φυσικό ταλέντο στο να επικοινωνεί με σκύλους και βλέποντας το βίντεο, μάλλον θα συμφωνήσουμε και εμείς. Η Sophie μπουσουλάει πάνω στο χαλί και έχει πολλά να πει στον καλύτερο της φίλο.

Το καλύτερο κομμάτι είναι, όμως, ότι και ο Wicket της απαντάει! Η κουβέντα τους είναι πραγματικά ανεκτίμητη!

Δείτε την και μόνοι σας στο βίντεο:

Σκύλος και μωρό κοιμούνται μαζί, όμως ένα πρωί η συμπεριφορά τους ήταν παράξενη - Σοκάρει το υλικό από την κάμερα...

Ο σκύλος της οικογένειας ήθελε να κοιμάται κοντά στο μωρό κάθε βράδυ. Όμως, κάθε πρωί που ξυπνούσαν μαζί, η συμπεριφορά τους ήταν κάπως παράξενη. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να εγκαταστήσουν μια κάμερα παρακολούθησης για να καταγράψουν τις νυχτερινές περιπέτειες σκύλου και μωρού.

Όταν όμως είδαν το υλικό, το θέαμα ήταν εντελώς απρόσμενο. Έχετε περιέργεια να δείτε το βίντεο; Τότε ρίξτε μια γρήγορη ματιά. Ενώ, ένας σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά. Μόλις, όμως κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share