Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Στο 0:04 η καρδιά σας θα «λιώσει»

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές

7 Μαρτίου 2021 14:16
Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Στο 0:04 η καρδιά σας θα «λιώσει»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα. Ενώ, ένας άνδρας δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια! Δείτε την στιγμή που τον ξανασυναντά

Το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει για ύπνο στον καναπέ πάνω στην κουβερτούλα του. Βλέποντας πως κοιμάται βαθιά, το λαμπραντόρ το σκεπάζει προσεκτικά προκειμένου να μην κρυώσει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο προσωπικός του φύλακας.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Πολλές φορές, οι άνθρωποι έχουν σκυλιά πολύ πριν να κάνουν παιδιά. Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά μπορούν να γίνουν σχεδόν σαν τα μωρά σας. Αλλά όταν ένα ανθρώπινο μωρό εμφανίζεται, μπορεί να διαταράξει την υπάρχουσα οικογενειακή δυναμική.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ενώ, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου, μόλις καταλαβαίνει ότι το αφεντικό του δεν βρίσκεται πια από πίσω του.

Ο ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου - Δείτε όμως τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι (Video)

Ένας ιδιοκτήτης γεμίζει με τροφή το μπολ του σκύλου. Με αυτό όμως που θα δείτε τι κάνει πριν αρχίσει να τρώει και θα μείνετε άφωνοι. Ενώ, μία γυναίκα έβγαλε βόλτα το σκύλο της όταν ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αυτό το μικρό κουτάβι μαζί με τον ιδιοκτήτη του κάνουν την προσευχή τους πριν εκείνο ορμήξει στο φαγητό του. Τι καταπληκτικό κουτάβι, πολύ εκπαιδευμένο και τόσο χαριτωμένο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share