Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η «φρίκη» του 2020 σε παιχνίδι: Οι πυρκαγιές, ο κορωνοϊός, ο Τζορτζ Φλόιντ και το αισιόδοξο τέλος!

Το 2020 θα μείνει χαραγμένο για πάντα!

6 Φεβρουαρίου 2021 16:07
Η «φρίκη» του 2020 σε παιχνίδι: Οι πυρκαγιές, ο κορωνοϊός, ο Τζορτζ Φλόιντ και το αισιόδοξο τέλος!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η «φρίκη» του 2020 έγινε παιχνίδι! Οι πυρκαγιές, ο κορωνοϊός, ο Τζορτζ Φλόιντ και το αισιόδοξο τέλος! Το 2020 θα μείνει στα χρονικά καθώς από την αρχή έως το τέλος του, ήταν μια χρονιά γεμάτης προκλήσεις, φυσικές καταστροφές, κρίσεις σε πολιτικό επίπεδο ενώ εμφανίστηκε και η πανδημία που δεν λέει να «φύγει».

Ειδικότερα, η COVID-19 υπήρξε η μεγάλη απειλή του 2020 με τον προγραμματιστή Max Garkavyy να φροντίζει ώστε να μην ξεχάσουμε τα φοβερά γεγονότα του περασμένου έτους, καθώς θα όσοι θέλουν θα μπορούν να τα ξαναζήσουν, εάν είναι προετοιμασμένοι.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός ένα δωρεάν βιντεοπαιχνιδιού στο ίντερνετ που ονομάζεται 2020 Game, και μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν μέσα από τον web browser και στον υπολογιστή και στο κινητό σας.

Το βιντεοπαιχνίδι ξεκινά στο γαλήνιο 2019, στο οποίο ακούγονται πουλιά και όμορφη μουσική, όμως η ηρεμία δεν διαρκεί πολύ, καθώς ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να ξεφύγει από τις φλόγες των αυστραλιανών πυρκαγιών και να σώσει ένα κοάλα.

Σύντομα, φτάνει η φοβερή COVID-19, με ένα ρόπαλο και μια μάσκα και ο παίκτης θα πρέπει να αποφύγει τους ιούς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν επιτίθεται μόνο ο κορωνοϊός αλλά και το χρηματιστήριο, το οποίο καταρρέει με την πρόθεση να σας συντρίψει και οικονομικά!

Έπειτα έρχεται η ηρεμία με τον πρωταγωνιστή να ανακαλύπτει πως η πανδημία είχε θετικό αποτέλεσμα: η φύση λάμπει, τα δελφίνια και ο καθαρός ουρανός υποδεικνύουν πως για ένα μικρό διάστημα ο άνθρωπος σταμάτησε το... «έργο» του.

Βέβαια, υπάρχει και μια στιγμή ειδικά αφιερωμένη στον Τζορτζ Φλόιντ, που φώναζε «I Can't Breathe», λέξεις που έγιναν σύνθημα στα χείλη διαδηλωτών σε όλον τον πλανήτη, ενώ στις ΗΠΑ το παιχνίδι ολοκληρώνεται.

Δείχνει μάλιστα πως ο Τζο Μπάιντεν κερδίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και γίνεται νέος πρόεδρος της χώρας, ενώ φτάνει και το εμβόλιο, ένα νέο όπλο για να αντιμετωπιστεί η COVID-19.

Στο τέλος, ο χαρακτήρας του παιχνιδιού γιορτάζει την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του και εύχεται ένα ευτυχισμένο 2021.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share