Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελληνικό… μάγκικο ζεϊμπέκικο από μερακλού γυναίκα στην Πόλη

Απλά υπέροχη!

31 Ιανουαρίου 2021 14:52
Ελληνικό… μάγκικο ζεϊμπέκικο από μερακλού γυναίκα στην Πόλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο ελληνικός πληθυσμός να έχει απομείνει ελάχιστος στην Κωνσταντινούπολη, αλλά καταφέρνει με τη σειρά του να στέκεται λεβέντικα, κάτι που εκφράζεται και μέσα από το ζεϊμπέκικο, όπως φαίνεται από μια γυναίκα, που έδειξε τη μαγκιά της σε γλέντι.

Η Μαρία Κωσταρά σηκώθηκε, προκειμένου να χορέψει υπό τους ήχους του «θρυλικού» Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας του Μάνου Λοΐζου, προκαλώντας… μεράκλωμα με την κίνησή της και κερδίζοντας δικαίως την αποθέωση από το κοινό, όπως έκανε κι ένας κορυφαίος Έλληνας χορευτής με το δικό του χορό.

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας στην Πόλη

Κάπως έτσι, το γλέντι πήρε «φωτιά», με τους καλεσμένους να χαίρονται, βλέποντας την εν λόγω γυναίκα να κάνει τη διαφορά και να δείχνει, ότι υπάρχει… ελληνισμού συνέχεια στην Πόλη.

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο… του κορωνοϊού μες στη θάλασσα μας έκανε να δακρύσουμε

Το ζεϊμπέκικο είναι ένας λατρεμένος χορός στην Ελλάδα και μας αρέσει να τον χορεύουμε με κάθε συνθήκη, ακόμη κι αν βρισκόμαστε… μες στη θάλασσα και θέλουμε να αποφύγουμε τις επαφές λόγω κορωνοϊού.

Αυτό, τουλάχιστον, δοκίμασε μια κοπέλα στην παραλία, έχοντας αποφασίσει να κάνει το νυχτερινό της μπάνιο… μετά μουσικής και χορού. Η ίδια άρχισε να χορεύει μέσα στο νερό και μας έκανε να δακρύσουμε με την φοβερή της έμπνευση, που έφερε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Κλάμα με το ζεϊμπέκικο... του κορωνοϊού μες στη θάλασσα

Το βίντεο μπορεί να μην έχει φτάσει τις 10.000 προβολές, αλλά αποτελεί σίγουρα ένα… διαμαντάκι του διαδικτύου, με την εν λόγω κοπέλα να προσφέρει μια κορυφαία στιγμή καλτίλας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share