Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεαρή χορεύει "καυτό" τσιφτετέλι και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό

Θα σας μαγέψει με το χορό της!

25 Ιανουαρίου 2021 14:28
Νεαρή χορεύει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι μιας επαγγελματίας στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να παραμιλάει, ενώ η νεαρή κοπέλα είχε... "μοιράσει" εγκεφαλικά στους καλεσμένους.

Δεν είναι μόνο τα αποκαλυπτικά ρούχα της, αλλά και ο τρόπος που χορεύει, ο οποίος τους μάγεψε όλους. Φαίνεται ότι έχει τρομερές ικανότητες και ευλυγισία, που επιβάλλεται σε έναν τέτοιο χορό. Παραδίδει μαθήματα χορού της κοιλιάς!

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και αντίστοιχες χορογραφίες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι, και μας έκαναν να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε την κοπέλα να χορεύει και στο τέλος σας περιμένει μια έκπληξη.

Τσιφτετέλι-«φωτιά»! Σαγηνευτικό θηλυκό μας... βασανίζει με το χορό της (Video)

Ένα τσιφτετέλι... σκέτο «φωτιά» είναι αρκετό, για να μας βασανίσει και αυτό το βρήκαμε σε μια παλιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» είχε γυριστεί επεισόδιο για την Πρωτοχρονιά, με τον Λευτέρη Πανταζή να τραγουδά και την χορεύτρια να μετατρέπει σε... κόλαση την πίστα με τα λικνίσματά της, όπως έκαναν και δύο κοπέλες σε ένα πανηγύρι! Το βίντεο έχει φτάσει τις 3.961.556 προβολές, δημιουργώντας πανικό στο διαδίκτυο.

«Αλληθωρίσαμε» με το τσιφτετέλι τους - Κορίτσια με «καυτά» μίνι προκαλούν ταραχές (Video)

«Αλληθωρίσαμε» με το τσιφτετέλι δυο κοριτσιών τα οποία με το λίκνισμά τους αλλά και τα «καυτά» τους μίνι προκαλούν ταραχές. Επίσης, μια 40αρα γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει!

Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό τσιφτετέλι τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share